Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ivana zg
    Ljiljana za pranje mozga Ja si tak oželim na te bračne susrete, moram to izmoliti da nam se otvori nekako. Jer moji čuvaju djecu za sve ludorije, ali za sve što ima veze s Crkvom nema šanse.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana zg
    Ljiljana za pranje mozga Ja si tak oželim na te bračne susrete, moram to izmoliti da nam se otvori nekako. Jer moji čuvaju djecu za sve ludorije, ali za sve što ima veze s Crkvom nema šanse.
    i za pranje mozga i za bacanje čarapa itd..

Ali, dajte mi, molim vas, recite, gdje je dobro otići na neka predavanja za bračne partnere i kada?
    U Tabor ili gdje?
    Za predavanja za studente smo MM i ja definitivno prestari, mislili bi da smo im, starci, došli nešto pametovati tamo,
    a htjela bih MM-a negdje "odvući", na neka dobra predavanja, ali ne samo duhovno duboka, nego i intelektualno jer je to njemu vrlo bitno,
    pa vi koji ste već takvo nešto pohađali zajedno,
    (ja sam išla samo solo, i to dosta davno),
    ako može kakav dobar prijedlog?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    i za pranje mozga i za bacanje čarapa itd..

Ali, dajte mi, molim vas, recite, gdje je dobro otići na neka predavanja za bračne partnere i kada?
    U Tabor ili gdje?
    Za predavanja za studente smo MM i ja definitivno prestari, mislili bi da smo im, starci, došli nešto pametovati tamo,
    a htjela bih MM-a negdje "odvući", na neka dobra predavanja, ali ne samo duhovno duboka, nego i intelektualno jer je to njemu vrlo bitno,
    Don Damir Stojić drži posebne cikluse predavanja za bračne parove,mi bili i divno je. To je skroz drugo nego za studente. Ekipa je 60% 35+, 20% 45+, uglavnom u paru, ali i solo gđa i gdinova ima. Totalno kežerna atmosfera i nitko te niš ne pita, smao upijaš ko spužvica i odvaljuješ od smijeha povremeno jer je don Damir Stojić beskrajno duhovit
    Posljednje uređivanje od pikula : 08.02.2011. at 16:49

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    i
    U Tabor ili gdje?
    sori sto se ovako ubacujem, al povremeno pratim ovaj topic pa sam vidjela tvoj upit
    možda ce te zanimati:
    U Crkvi Krista Kralja u Trnju od 13. veljače počinju kateheze za odrasle svake nedjelje i srijede u 20h (traju otprilike mjesec dana)
    Preporučam! Nama (mm-u i meni) je bilo jako upečatljivo i potaklo nas na svašta lijepog o čemu do tada nismo ni razmišljali

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •