Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Hajde da ponovimo gradivo.
    Isus, nakon što su ga bičevali, nakon što je ponio križ, bio je razapet - za na grešnike-on nevini jaganjac, bez mane. U najvećim mukama razapetom na križu rugaju mu se - ako si uistinu sin Božji siđi s Križa!!! Gledajte, ja ne mogu znati do koje mjere seže nečija vjera u Krista; ja uistinu vjerujem da je mogao sići s križa i zacijeljenih rana odšetati gdje mu se htjelo. Ali je trpio - on pravedan za nas nepravedne do zadnjeg časa, umro i uskrsnuo i nama time podario vječnost. Podvrgao se volji Poncija Pilata da bi se ispunila Očeva volja!!!
    Nije trpio za pravedne, već za one koji su samo smatrali da su u pravu. A nisu bili.
    Samo Bog vidi tko je pravedan a tko nije. A svima se nama ako se prepustimo svojim ljudskim nagonima čini da smo uvijek 100% u pravu.
    Mislim da nemam pravo sebe i svoj život uspoređivati s Kristovom mukom, bar ne na način koji ti opisuješ.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da nemam pravo sebe i svoj život uspoređivati s Kristovom mukom, bar ne na način koji ti opisuješ.
    Kad to ne bih imala pravo, onda mi vjera uopće ne bi imala smisla. Ama baš nikakvog! Dapače, kao Kristova sam dužna prepoznati situacije kad i meni viču: "Siđi s križa! Odaberi lakši put!"
    Ne, taj lakši put je zapravo teži. Jer nije Božji!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •