ivana zg, juroslav ti je dobro savjetovao za misu za ozdravljenje, jako dugo traju i teško da ćeš sjediti i ti, a kamoli da to izdrži dijete. Ponesi onaj mali planinarski stolčić ako imaš, i to ljudi nose. Ja sam bila dva puta, prvi put su mi suze potekle u potocima djednom i nisam ih mogla kontrolirati, sram me bilo, nisam bila ničim posebnim ganuta nego su mi same pošle tijekom neke molitve, ali vidjela sam poslije da je to normalno, da se događa i drugima, ne znam šta se to događa, ali se događa.
Inače, ima puno pjevanja, ono u američkom stilu, uz njihanje i "ples", malo je neobično, ali je doživljaj jak. Meni osobno velečesni Smiljan kao svećenik i propovjerdnik ne leži, preplitak mi je i ima neke osobine koje me smetaju i kod Sudca (OK, Sudac mi je pak specijalno iritantan, ali njegovu pojavu opravdavam ako pomaže ljudima, na bilo koji način, neka im pomaže, to je uvijek dobar plod, svatko ima svoj ukus).

Mislim da ljudi tamo, na tim slavljenjima u Sigetu mogu doživjeti "svašta", vjerojatno je to individualno i da nisu bez razloga ta okupljanja toliko posjećena.