-
ja ne bi nikoga osudjivala za nista..nemamo pojma koja je situacija zene koja je uzela instrukcije za svoju djecu..mozda je pokusavala djetetu objasniti pa nije islo stoga je radije uzela uciteljicu..mozda joj je sef uvalio ta 2 tjedna posla i bila je prekrcana pa nije mogla stalozeno djetetu objasniti a mozda je jedna od mama koje prebacuju neke stvari na druge..
uglavnom, sve napravljeno s dobrim razlogom je dobro..nemam nista protiv instrukcija iz nicega, svatko je dobar iz necega..neki ljudi neke stvari jednostavno ne razumiju...ja osobno ne bi voljela da mi je moja mama objasnjavala matematiku jer o istoj nema pojma a bome ni o engleskom ali zato zna puno o knjizevnosti i filozofiji i cesto smo pricale o tome...i da, isla sam na instrukcije iz matematke kad mi je trebalo za ispit (cak i u 8. razredu osnovne) i ne smatram da je to bacen novac...isto tako danas rado dajem instrukcije svima koji me pitaju, spremam za popravni i slicno..i sto je tu lose? ne smatram da je mama koja mi je poslala dijete da ga spremim za popravni losa, dapace, zena je imala 7 djece od kojih jedno ima downov sindrom i cekala ih je svakodnevno s ruckom, brinula o njima, zvala me da pita kako napreduje njen sin..jel losa mama sto nije sjela s njim i ucila?
ne znam, ne volim kad se svako cas na ovom forumu listaju nemajke zbog ovih i onih razloga..no har feelings pinky ali ne cini mi se u redu
a zato sto mi ljudi placaju instrukcije ja imam dodatne prihode za zivot, kao i svi profesori i ucitelji..ni ja sebi ne sijem sama haljinu nego je platim u ducanu, ne radim sama kruh nego ga kupim u pekari (karikiram)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma