Ma ne znam..ja iz vlastite prakse kazem da nema nista sramotno u satu instrukcija..dapace, efekt koji postignem s 1 osobom 1-1 ili eventualno 2-1 u 1,5 h vrijedi za 4,5 h grupnog rada (obradimo i provjezbamo isto gradivo)..nije isto kad se netko osobno na tebe skoncentrira i na samo tvoje teskoce i greske i provjezba ih u odnosu na rad s 20 ili 30- ero djece. Jer se u grupi treba pobrinuti napraviti ravnotezu da je ok i onima koji lose znaju ali i onima koji odlicno znaju gradivo. Po meni za optimalan uspjesan rad trebalo bi biti max 15 djece u grupi ali to je vec druga tema.

Da imam dovoljno novaca platila bi ljudima za koje znam da su super da educiraju moje dijete, medjutim to bi kostalo oko 800 kn po predmetu mjesecno ako uzmemo da je prosjecna satnica odlicnog profesora cca 70-80 kn- 45 min (ovdje govorim o jezicima, s matematikom je cijena iz nekog razloga nesto manja). Dakle, HS moze biti skup Trebalo bi prakticirati trampu...to ja radim s frendovima- ti meni ovaj jezik, ja tebi onaj