Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Da, oni koji se cijepe boje se da bi se bez toga te bolesti mogu vratiti, oni koji se ne cijepe, toga se ne boje, tvrde da cjepiva nisu iskorijenila te zarazne bolesti pa da ih prestanak cijepljenja neće ni vratiti. Je li tako, nisam pratila te rasprave, to mi je prestresno, a svađati se ne volim, osobito ne na polju gdje sam apsolutni nestručnjak. I još se kaže da su cjepiva vrlo štetna, kako zbog mogućih izravnih ozbiljnih nuspojava, tako i zbog dugoročno štetnih učinaka i vrlo ozbiljnih bolesti koje su dalekosežna, indirektna posljedica istih. Kako će se onda dvije strane složiti? To je nemoguće.
    Većina ljudi koji cijepe nije zagrebala ispod površine. I ja ih prva razumijem zašto ne zagrebu - nije lako nositi se s eventualnim spoznajama, onda si u limbu. Većina ljudi misli da je lakše ne znati, jer onda kada znaš nema više natrag - teško da ćeš ići protiv sistema a teško ti se nositi s tim spoznajama. Been there, done that. No dokle god cjepiše ne pročitaju barem nešto literature koje su pročitali necjepiše, naravno da slaganja oko ničeg ne može biti jer su im stavovi dijametralno suprotni. Mogli su se slagati jedino u fazi kada je necjepiša bio cjepiša Al da se mogu uvažavati, naravno da mogu i trebaju.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 05.07.2011. at 17:30

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Većina ljudi koji cijepe nije zagrebala ispod površine. I ja ih prva razumijem zašto ne zagrebu - nije lako nositi se s eventualnim spoznajama, onda si u limbu.
    Oprostite na malom OT, al' ne mogu odoljeti, nama je vjeroučiteljica tamo na Odgoju u duhu vjeru objasnila da je Papa ukinuo limb, mislim, proglasio je da taj sobičak na nebu više ne postoji.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Oprostite na malom OT, al' ne mogu odoljeti, nama je vjeroučiteljica tamo na Odgoju u duhu vjeru objasnila da je Papa ukinuo limb, mislim, proglasio je da taj sobičak na nebu više ne postoji.
    Sad mi lakše
    Pinky, to što ćemo mi na forumu napisati jel mi cijepimo ili ne tebi neće značiti baš ništa. Sumnjam da neki pričaju protiv cijepljenja a istovremeno drže iglu u ruci Ako te ta tematika zaista interesira, uzmi dobro štivo i pročitaj ga (evo za početak toplo preporučam svakom roditelju od Ava Jill Rom - priručnik o cijepljenju za brižne roditelje - vrlo lijepo napisano), sumnjam da će išta na tvoj život utjecati činjenica da sam nekad cijepila dijete i da mi je sad žao - tebi ni iz džepa ni u džep.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinky, to što ćemo mi na forumu napisati jel mi cijepimo ili ne tebi neće značiti baš ništa.
    Kako možeš za nekoga tvrditi hoće li mu nešto značiti ili ne? Nitko ne mora odgovoriti na postavljeno pitanje.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sad mi lakše
    Pinky, to što ćemo mi na forumu napisati jel mi cijepimo ili ne tebi neće značiti baš ništa. Sumnjam da neki pričaju protiv cijepljenja a istovremeno drže iglu u ruci Ako te ta tematika zaista interesira, uzmi dobro štivo i pročitaj ga (evo za početak toplo preporučam svakom roditelju od Ava Jill Rom - priručnik o cijepljenju za brižne roditelje - vrlo lijepo napisano), sumnjam da će išta na tvoj život utjecati činjenica da sam nekad cijepila dijete i da mi je sad žao - tebi ni iz džepa ni u džep.
    oprosti, u krivu si. to da li ste vi cijepili svoju djecu ili ne, meni će osobno jako puno značiti.

nekako mi je martin čin hrabar (iz percepcije osobe koja dugo nije imala djecu, sad će imati pa se počela zanimati za temu necijepljenja i ne zna ništa o njoj) i poštujem njenu odluku. njene mi riječi imaju težinu. tvoje ipak imaju puno manju, oprosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •