Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

znači ina33, ti želiš reći, u principu, da je svijet pun zločestih ljudi, koji samo čekaju prostor za manipulaciju, ne bi li se okoristili. i ako padnu neke važne okosnice oko kojih smo bili suglasni...ode sve u bananu?
    s tim bi se mogla složiti. i ja tako mislim. mada ja mislim da smo već sada u banani i izmanipulirani do bola.
    a zašto je onda teško pojmiti da netko misli da šačica ljudi i koristi taj strah kao prostor za manipulaciju?
    kažeš...
    uz hipertrofiranje laičkih gurua koji daju svoja viđenja stvari bez osjećaja koliko je duboko njihovo neznanje i nerazumijevanje
    ...tko odlučuje tko je koliko mjerodavan ili kompetentan u interpretaciji svojih znanja? diploma? onda bi valjda i u tom području trebalo uvesti puuunooo reda, ili se varam? živimo u nekim paralelnim svjetovima?
    pa samo to bi i trebalo dovesti u red...da svatko radi ono što voli i čemu je posvetio sebe, radi vlastitih uvjerenja, ne radi profita ili egzistencije...pa bi bilo i više povjerenja...
    meni danas mnogi na ključnim pozicijama izgledaju upravo tako...ali tko sam ja da sudim...

a paradigme...e tu bi se već mogla raspisati i to ne bi imalo smisla...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    znači ina33, ti želiš reći, u principu, da je svijet pun zločestih ljudi, koji samo čekaju prostor za manipulaciju, ne bi li se okoristili. i ako padnu neke važne okosnice oko kojih smo bili suglasni...ode sve u bananu?
    s tim bi se mogla složiti. i ja tako mislim. mada ja mislim da smo već sada u banani i izmanipulirani do bola.
    a zašto je onda teško pojmiti da netko misli da šačica ljudi i koristi taj strah kao prostor za manipulaciju?
    kažeš......tko odlučuje tko je koliko mjerodavan ili kompetentan u interpretaciji svojih znanja? diploma? onda bi valjda i u tom području trebalo uvesti puuunooo reda, ili se varam? živimo u nekim paralelnim svjetovima?
    pa samo to bi i trebalo dovesti u red...da svatko radi ono što voli i čemu je posvetio sebe, radi vlastitih uvjerenja, ne radi profita ili egzistencije...pa bi bilo i više povjerenja...
    meni danas mnogi na ključnim pozicijama izgledaju upravo tako...ali tko sam ja da sudim...

a paradigme...e tu bi se već mogla raspisati i to ne bi imalo smisla...
    Ma, neki miks, ukratko - ja želim reći da jedni misle/vjeruju da je svijet pun zlih ljudi iz farme, drugi misle/vjeruju da je svijet pun zlih gurua, a sve je to bezveze... i da bezveze trusimo tone i tone internetskog papira u čitanju i pisanju - prva ja. A da je napredak tu ono.. nazadak... vrtimo se ko pas koji grize svoj vlastiti rep, a kao tješimo se jer je baš dobro propitkivat pa nema veze ko će davat kavke odgovore, da se tiješimo da smo osviješteni, a na kraju smo sluđeni i više dezinformirani nego što smo na početku bili. Na kraju ćemo se svi od svega i od jednih drugih fino separirat po nekim svojim uvjerenjima (samo što nema toliko prostora, osim u pustinjama) i vrtit svoju spiku i završit stvarno ko plemena praljudi, bez dodira.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.07.2011. at 15:02

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    ......tko odlučuje tko je koliko mjerodavan ili kompetentan u interpretaciji svojih znanja? diploma? onda bi valjda i u tom području trebalo uvesti puuunooo reda, ili se varam? živimo u nekim paralelnim svjetovima?
    ...
    jer meni diplome ne znače mnogo...kad je u pitanju povjerenje i sigurnost
    Ma nemoj, blackberry?

To što je netko gradio temelje na fakultetu 5 ili 6 godina, pa se kasnije godinama educirao akademski i kroz rad na nekom području ništa ne vrijedi?
    Ali netko tko s velikim entuzijazmom, ljubavlju i neznanjem čita sumnjivu literatutu ulijeva više povjerenja?

I to tako vjerojatno u svakoj struci?
    Ili samo u medicini?

Kako ti nije neugodno tako nešto napisati?

To može napisati samo netko tko stvarno nije nikada sam uložio dovoljno truda da nešto postigne, pa ne može shvatiti trud drugih koji su postigli.
    Jadno.

Na sreću takvih koji tako misle je malo i nitko na njih ne obaća pažnju. Jer da nije tako, ovo bi društvo još dublje zaglibilo nego što je u neznanju, amaterizmu i totalnom potcjenjivanju znanja.

Najbolja mi je fora kako ti se nitko na ova s**** ne usudi ništa odgovoriti..... prestrašno
    Posljednje uređivanje od mujica : 06.07.2011. at 21:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •