Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj iki prvotno napisa Vidi poruku
    Elly pretpostavljam da je to na hrv. "Gospa od badema"?
    http://www.ljevak.hr/knjige/knjiga-7...azi-2-o-autoru

Upravo je završavam i meni je knjiga vrlo dobra, al meni se svidio i Puhač stakla, nekako volim te "pomaknute" teme.
    Ne, nije. "Gospa od badema" je u originalu "The Madonna of the Almonds", a "The Botticelli Secret" je ova . Tema je lov na simbole iz Botticellijeve slike "La Primavera", tj. "Proljece"; tematikom podsjeca na Dan Brownove knjige, jedino sto su ovdje u glavnim ulogama firentinsko-venecijanska prostitutka i fratar koji jos nije dao zavjet.

Mislim da u HR jos nije objavljena (citam ju na talijanskom). "Gospu od badema" jos nisam citala, a "Puhac stakla s Murana" mi se nikako nije dopala (puna je povijesno-fakticnih pogresaka, kad se cita pazljivije. No kao razbibriga, moze proci).

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nije. "Gospa od badema" je u originalu "The Madonna of the Almonds", a "The Botticelli Secret" je ova . Tema je lov na simbole iz Botticellijeve slike "La Primavera", tj. "Proljece"; tematikom podsjeca na Dan Brownove knjige, jedino sto su ovdje u glavnim ulogama firentinsko-venecijanska prostitutka i fratar koji jos nije dao zavjet.
    Hm, dakle.... IMHO, iskljucivo kao razbibriga. Brzo se cita, jos brze zaboravlja. Do bola je predvidljiva, znaci nula od suspensa (kojeg se autorica zdusno trudi postici ), a
    ispremijesala je zaista sve i svasta....
    Posljednje uređivanje od Elly : 18.12.2011. at 22:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •