Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
i kod nas je isto s vrpoljenjem, samo je kod curke naglašenije
mi imamo zanimljivo iskustvo s ping-pongom. Čini mi se da nekako dobro spaja koncentraciju i to strateško mišljenje i kretanje, ali zahtjeva dosta preciznosti i samokontrole, ne možeš samo juriti okolo i nabijati reketom. krenuli smo sad na odmorku i baš mi se čini da je dosta "bistrića" među trenerima i ekipom u klubu. Baš smo zadovoljni.
I kako to funkcionira s ping-pongom na Odmorku? Ja sam predlagala svojem sinu da proba (inače voli mlatiti reketom za ping-pong po dnevnoj sobi), ali on neće (uobičajeno - strah od nepoznatih situacija, a i ne da mu se van iz kuće dok je na praznicima). Ali ako bih mu znala reći detaljnije, možda ga uspijem nagovoriti za neke sljedeće praznike

Ovo što Peterlin piše, o manjku fizičke aktivnosti u školi, i ja primjećujem. Ok, njih učiteljice ne kažnjavaju uskratom tjelesnog, i često idu van, u svakoj prigodi. Ali sve ono što sam dosad samo čitala - o potrebama dječaka za kretanjem, i koliko je ta potreba kod njih naglašenija nego kod djevojčica iste dobi - sad zorno vidim u praksi. S druge strane, vidim u praksi da se kroz školu još provlače i ona shvaćanja "cure su dobre jer su mirne, a dečki su zločesti jer jurcaju okolo"