Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja pretpostavljam da razlog nedostatka priča o pkk koje su završile transferom leži upravo u osudi.
    Mislim da nitko to ne želi podijeliti, jer će zasigurno biti raznih komentara.
    Ja ovo ih svog iskustva, ne piše mi se priča s poroda jer nije bio pkk nego bolnički.
    Nije bio transfer već nužni bolnički zbog brzine i tijeka poroda.
    Imala sam soluciju neasistiranog, sama, na što nisam očito bila spremna, jer me klik odveo u rodilište.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Ja pretpostavljam da razlog nedostatka priča o pkk koje su završile transferom leži upravo u osudi.
    Mislim da nitko to ne želi podijeliti, jer će zasigurno biti raznih komentara.
    Ja ovo ih svog iskustva, ne piše mi se priča s poroda jer nije bio pkk nego bolnički.
    Nije bio transfer već nužni bolnički zbog brzine i tijeka poroda.
    Imala sam soluciju neasistiranog, sama, na što nisam očito bila spremna, jer me klik odveo u rodilište.
    leži u tome da nitko od forumašica koje piskaraju , a rodio je doma zapravo nije imao transfer i dovršen porod u rodilištu. A one koje to jesu imale ne žele pisati o tome (ili se registrirati da bi pisale o tome).

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    leži u tome da nitko od forumašica koje piskaraju , a rodio je doma zapravo nije imao transfer i dovršen porod u rodilištu. A one koje to jesu imale ne žele pisati o tome (ili se registrirati da bi pisale o tome).
    Ne bi ni ja iskreno pisala da sam planirala pkk, a da je završio transferom.
    Samo zato što je to ili potreba ili trenutni izbor (u većini slučajeva, nego što je bilo potrebe za transferom) žene.
    Ne bi se to tako shvatilo, sigurna sam, više nego sigurna da bi za većinu to značilo da je netko letio u oblacima inspiriran pričama s RODE, a kad je došao trenutak da je odustao.
    Na neki način po meni žena koja je željela pkk pa je na kraju ipak odlučila u bolnicu, nije baš happy što se to tako odigralo. Možda je malo tužna. Možda se poslije pitala "ma možda sam mogla...". Zato bi ja te žene i priče pustila. Što vam znači ta priča. Meni ništa, drago mi je da je ipak odlučeno za transfer, nego da gura ono što nije stopostotno sigurno!

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bi ni ja iskreno pisala da sam planirala pkk, a da je završio transferom.
    Samo zato što je to ili potreba ili trenutni izbor (u većini slučajeva, nego što je bilo potrebe za transferom) žene.
    Ne bi se to tako shvatilo, sigurna sam, više nego sigurna da bi za većinu to značilo da je netko letio u oblacima inspiriran pričama s RODE, a kad je došao trenutak da je odustao.
    Na neki način po meni žena koja je željela pkk pa je na kraju ipak odlučila u bolnicu, nije baš happy što se to tako odigralo. Možda je malo tužna. Možda se poslije pitala "ma možda sam mogla...". Zato bi ja te žene i priče pustila. Što vam znači ta priča. Meni ništa, drago mi je da je ipak odlučeno za transfer, nego da gura ono što nije stopostotno sigurno!
    vjerujem i ja da je tako....i zamišljam se u toj situaciji...
    ...ako sam se educirala na Rodi...jel...i onda je prošlo kako je prošlo...mislim da bi se osjećala dužnom na neki način podijeliti svoju priču...edukacije radi...
    a ako nisam....
    ma ne znam...mislim da bi je ja podjelila koliko god mi bilo teško...

i na kraju krajeva...zašto bi bilo teško...
    htjele su nešto...nije išlo...i tako su se razumno odlučile za drugu opciju...i u biti dale najbolje od sebe u datom trenutku...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    htjele su nešto...nije išlo...i tako su se razumno odlučile za drugu opciju...i u biti dale najbolje od sebe u datom trenutku...
    I ovakvim ženama ja skidam kapu! Imaju moje poštovanje!
    Upravo to, htjele su nešto i bile sigurne u to, ali se neki klik desio ili je bol bila preduga i nepodnošljiva i REALNO su prihvatile drugi izbor.
    Mislim da je taj drugi izbor nemogućnost normalnog razmišljanja, jer znam mnogo žena da pričaju kako se na kraju ničeg ne sjećaju da su se od bolova gubile.
    Možda u tom trenutku žena ne osjeća više sigurnost.
    Ovo su nagađanja, nikad nisam pričala s nikim tko se odlučio za transfer.
    Pretpostavljam samo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •