Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Ali odvajanje na koliko dugo?
    Valjda ovisi o rodilištu?

Za pregled djeteta na Sv. Duhu trebalo im je manje od pola sata i onda su ga opet dali meni, tamo je roming in. Dobro, ja možda nisam preromatnično raspoložena glede tog neprestanog neodvajanja, nisam uopće osjetila neko odvajanje sad zadnji put (nekad sam ga usred noći i poželjela, da zahrčem ko čovjek).

Znači, taj motiv mi nedostaje, nisam dovoljno zrela za kućni.
    evo...taj dio pkk je meni recimo divan...za razliku od pregleda..prijava...iako je i to kod nas prošlo skroz glatko...
    dan kao i svako drugi....samo s jednim smotuljkom više...
    a nisi u nepoznatoj okolini...odvojena od najbližih...uz koje sam ja lakše zahrkala kao čovjek...nego u bolnici...

nije da te nagovaram na kućni ...već mi je taj dio skroz neusporediv....

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    evo...taj dio pkk je meni recimo divan...za razliku od pregleda..prijava...iako je i to kod nas prošlo skroz glatko...
    dan kao i svako drugi....samo s jednim smotuljkom više...
    a nisi u nepoznatoj okolini...odvojena od najbližih...uz koje sam ja lakše zahrkala kao čovjek...nego u bolnici...

nije da te nagovaram na kućni ...već mi je taj dio skroz neusporediv....
    Shvaćam te, al' mi smo malo umorni. Meni je u rodilištu (nakon što rodim) dobro, jedem, spavam, presvlače dijete, doma nemam odgovarajuću logistiku.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Shvaćam te, al' mi smo malo umorni. Meni je u rodilištu (nakon što rodim) dobro, jedem, spavam, presvlače dijete, doma nemam odgovarajuću logistiku.
    U rodilištu jedem jedva (opet mi hrana dolazi iz kuće), ne spavam nikako (jer beba pored mene plače, a mama spava jer je umorna - upravo to me zadesilo i izludila sam).

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i...odvojena od najbližih....
    opet zaključujem o svojoj neromatičnosti jer se poželim nekad odvojiti od tih najbližih:posipam pepeo po glavi:

Drugi i treći put kad sam rodila poslala sam starije dijete/djecu kod babe i dida, vratili su se kad je beba imala dva ili tri tjedna.
    Svi oni zahtijevaju skrb, stalno vise po meni, ne mogu to pokriti ako moram stalno nacicavati bebu i o njoj se brinuti.
    Tek kad sam ja fit, onda mogu opet u gužvu.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

opet zaključujem o svojoj neromatičnosti jer se poželim nekad odvojiti od tih najbližih:posipam pepeo po glavi:

Drugi i treći put kad sam rodila poslala sam starije dijete/djecu kod babe i dida, vratili su se kad je beba imala dva ili tri tjedna.
    Svi oni zahtijevaju skrb, stalno vise po meni, ne mogu to pokriti ako moram stalno nacicavati bebu i o njoj se brinuti.
    Tek kad sam ja fit, onda mogu opet u gužvu.
    pa ti bi si onda bome olakšala čitavu problematiku nakon pkk...samo zovneš hitnu i riješeno...
    i dok oni stižu...pogasiš svijećice...i to...

yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

pa ti bi si onda bome olakšala čitavu problematiku nakon pkk...samo zovneš hitnu i riješeno...
    i dok oni stižu...pogasiš svijećice...i to...
    ja sam znala da moram autom u rodilište ako bude trebalo, nema šanse da zovem hitnjake pa da vide bazen nasred stana
    i naravno računam da mi ne mogu pomoć, niti znaju, samo transportiraju a transport imam i sama

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam znala da moram autom u rodilište ako bude trebalo, nema šanse da zovem hitnjake pa da vide bazen nasred stana
    i naravno računam da mi ne mogu pomoć, niti znaju, samo transportiraju a transport imam i sama
    e, ti si tek prava majka partizanka, bazen, to se ne da sakriti,defintivno, ili u žurbi čupate odvod da se ne skuži pa napravite poplavu.
    Ok, ako je ljeto, to se kupala djeca, šta sad.

U pravu je marta, nije to smiješno, ne ljutite se cure, no ja sam morala takvim pitanjima isprovocirati raspravu da dođemo do živog apsurda te situacije kod nas.
    Ja se stvarno nisam bogzna šta informirala niti išla na Odentova predavanja, cure su ovdje super potkovane, te bolničke bakterije, te studije, te ovo te ono, pripremljene i znanjem i psihički...

Pripreme sve doma, i uvjete i stručnu asistenciju koja će prepoznati ako nešto nije u redu, i prijevoz, i blizinu bolnice...znači, sve ono što bi se u GB i NL reklo da uradi normalna žena.
    I šta onda, kod nas ispadne polukriminalac.

A ono glede moje neromatičnosti, možda je to zato što nisam nikad bila bez poklon-paketa dripa, i to žestokog, kod mene nema govora o onoj ljepoti rijeke hormona koji ponesu ženu, meni je mozak radio punom parom, kakva pogubljenost u trudovima, ja ljuta ko pas na pojedine individue, mogla sam rješavati jednadžbe s tri nepoznanice.
    Kad čitam o psihičkim aspektima fiziološkog, neometanog poroda, čini mi se da to ima utjecaja i na to kako se žena osjeća i tijekom i poslije poroda.
    Bila sam lišena te hormonske blagodati.

yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

e, ti si tek prava majka partizanka, bazen, to se ne da sakriti,defintivno, ili u žurbi čupate odvod da se ne skuži pa napravite poplavu.
    Ok, ako je ljeto, to se kupala djeca, šta sad.
    ma kakvi, ciča zima i bazen nasred dnevne u polumraku

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
    ...eh da...to ni ja ne bih mogla skriti...i ja sam planirala transport, ako bude potreban...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •