Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ovdje se moram ubacit...kad sam išla na transfer u čekaoni 8 stolica a na 5 sjede muški,a na tri žemske a nisam mogla stajat koliko me je sve boljelo od punkcije čak sam se bojala hoću li uopće moć na transfer i sorry ali ni jedan se nije udostojio dići,meni ne smeta i smatram da muž treba bit uz svoju suprugu ali dole ima pa barem 10 kafića i nije mi jasno šta ima svaki puta gore blejat i Lučiju to smeta jer je baš jednom poludio i prokomentirao da zašto ne odu sjest i popit kavicu...moj suprug isto voli sve znati ali je zato došao prvi puta samnom gore na konzultacije i od tada svaki puta sjedi u kafiću jer mu je neugodno da zauzima mjesto sjedio ili stajao prostor je mali i uski.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja cu jos jednom probati objasnit-nije viska parova nego nisu naruceni svatko u svoje vrijeme ili je premalo mjesta za takav nacin rada, tako se ceka u bolnicama na uputnicu, a kod drugih privatnih doktora se narubuje

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Ovdje se moram ubacit...kad sam išla na transfer u čekaoni 8 stolica a na 5 sjede muški,a na tri žemske a nisam mogla stajat koliko me je sve boljelo od punkcije čak sam se bojala hoću li uopće moć na transfer i sorry ali ni jedan se nije udostojio dići,meni ne smeta i smatram da muž treba bit uz svoju suprugu ali dole ima pa barem 10 kafića i nije mi jasno šta ima svaki puta gore blejat i Lučiju to smeta jer je baš jednom poludio i prokomentirao da zašto ne odu sjest i popit kavicu...moj suprug isto voli sve znati ali je zato došao prvi puta samnom gore na konzultacije i od tada svaki puta sjedi u kafiću jer mu je neugodno da zauzima mjesto sjedio ili stajao prostor je mali i uski.
    I ne samo to, nego je jednom jedna dofurala i starog tatu, koji je jos i davao savjete da ga nitko nista nije pitao. On sjeo, razvalio, nogu preko noge i uzeo novine, a ja stojim ko kreten. bilo mi neugodno nesto reci, jel imam postovanja prema starijami, ali fakat na obicni uzv nije potrebno da ide i muz i stoji gore. nek pocnu piti kave. Matt, svaka cast, ali za tebe me to niti ne cudi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •