Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nadovezala bih se na ovu vasu raspravu, mi smo u RH obavili 3 postupka (poprilicno neuspjesna, 140 ampula gonala i menopura, rezultat 2 folikula, jedna js i jedan transfer) moj dragi i danas ima traume od VV i sobice i toga da ga se gleda kao davaoca sperme i nitko mu nista ne govori. onda smo dosli u PFC razgovarali s dr. L 2 sata, dobili slikice svojih embrija, bio samnom na UZV i transferima i jos dr. L objasnjava da moraju mjenjati prostor jer ne zele da im se pacijenti srecu na hodniku. Soba za muske pristojne velicine, normalno sa casopisima i muzikom, pa sam opet pomagala...
    a sto se tice vaseg carobnjaka, kako ga neke nazivate, on je simpa i sve to, ocito i zna raditi i ima iskustva, ali brate mili ako date toliko novaca za postupak i ne dobijete anesteziju i nemate gdje sjesti onda je i za CAROBNJAKA previse.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    a sto se tice vaseg carobnjaka, kako ga neke nazivate, on je simpa i sve to, ocito i zna raditi i ima iskustva, ali brate mili ako date toliko novaca za postupak i ne dobijete anesteziju i nemate gdje sjesti onda je i za CAROBNJAKA previse.

treba biti realan. dosta vas čitam i svima ću reći samo jedno, nemojte nasjedati na lijepe i uglađene priče, to ipak nije dovoljno da ostanete trudne. nastojte odabrati doktora koji je po svemu najbolji za vas, a ne samo po tome koliko će vas tapšati po ramenu.

moj prvi je bio takav da me stalno tješio, ali se godinu dana nismo pomakli s mrtve točke. ja sam ga obožavala jer mi je uvijek govorio ono što sam željela čuti.

drugi mi je na prvim konzultacijama toliko toga sasuo u lice da sam ga mrzila. kada mi je potvrdio trudnoću sam ga ljubila . eto, samo toliko od mene.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo da i tu javim i prekinem ovu zakuhtalu raspravu ovih dana beta posljivih 15,3! . Ne kuzim, zasto jednostavno nije 0 nego je uvijek takva nekakva mizerna brojcica? Bolje da je 0 nego ovako...

Znao sam da cemo biti tuzni. sad opet treba skupit snage za dalje...

Sretno svima
    Posljednje uređivanje od M@tt : 24.03.2012. at 11:45

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da i tu javim i prekinem ovu zakuhtalu raspravu ovih dana beta posljivih 15,3! . Ne kuzim, zasto jednostavno nije 0 nego je uvijek takva nekakva mizerna brojcica? Bolje da je 0 nego ovako...

Sretno svima
    Tuzna sam

Skupite se i u nove pobjede

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sretno svima
    matt jako mi je žao

ja bih na vašem mjestu sada ipak potražila i drugo mišljenje.

držite se i čuvaj dragu, vjeruj mi ipak je njoj trenutno najteže!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sretno svima
    M@tt jako mi je zao, ali iz svog nkakvog iskustva s betama, nije li to bila biokemijska, sto citajuci ovaj forum kazu da je dobro.
    Mozda malo prouciti temu imunoloskih pretraga, evo ja sam iako zapravo nemam indikaciju (osim PAI-1) dobila heparin.
    u svakom slucaju sretno dalje

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

I prvi put je bila biokemijska. Beta je bila 50 na 15-ti dan, tak da ne znam kako bi to bilo dobro... Ma jadni smo...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dobro je u tom smislu da do trudnoce dolazi
    a sad zbog cega ne dolazi do odrzanja iste je mozda razlog u imunologiji, zato predlozih temu imunoloske pretrage

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •