Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    i jos nesto, mi smo poceli s klomicima da bi isli u polustimulirani, a zavrsili na prirodnjaku (tj. zadnji dan smo spricali jedan gonal) i doc je obracunao kao prirodnjak. vise ne go fer..
    Ali meni ovo nikako nije jasno kakve veze ima, kad je u pitanju cijena, jeste li bili u polustimulianom ili prirodnjaku kad ionako vi posebno kupujete lijekove???!!! I u polustimuliranom ste mogli imati jedanki broj folikula i jedanko broj folikulometrija, zar ne?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Ali meni ovo nikako nije jasno kakve veze ima, kad je u pitanju cijena, jeste li bili u polustimulianom ili prirodnjaku kad ionako vi posebno kupujete lijekove???!!! I u polustimuliranom ste mogli imati jedanki broj folikula i jedanko broj folikulometrija, zar ne?
    anddu cijena se u polustim. diže zbog većeg broja j.s. to znači da je više u posla u labu, dakle nisu u pitanju ni lijekovi ni folikulometrije nego ono što biolog odrađuje, koliko medija troši i sl.
    Ja sam imala u jednoj drugoj klinici stimulirani i na kraju dobila samo 1 embrij pa mi je dr. naplatio kao prirodnjak.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    anddu cijena se u polustim. diže zbog većeg broja j.s. to znači da je više u posla u labu, dakle nisu u pitanju ni lijekovi ni folikulometrije nego ono što biolog odrađuje, koliko medija troši i sl.
    Ja sam imala u jednoj drugoj klinici stimulirani i na kraju dobila samo 1 embrij pa mi je dr. naplatio kao prirodnjak.
    curke ako sam dobro shvatila kod dr.L nema zamrzavanja js?
    o kakvom onda poslu u labu govorimo ako je ogranicenje na 3 js
    ok ja sam plava

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    curke ako sam dobro shvatila kod dr.L nema zamrzavanja js?
    o kakvom onda poslu u labu govorimo ako je ogranicenje na 3 js
    ok ja sam plava
    Ajd razmisli malo, ne mozemo sve nacrtat na javno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •