Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Otkad je usvajanje tuđeg djeteta spada u ljudska prava?
    sto tebi znaci "tudjeg" djeteta

nacin na koj ti komuniciras nije dijalog nego vrijedjas. mozes sad potegnuti recenicu "ja samo kazem sto ja mislim" ali struka bi te izanalizirala drugacije

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    tȕđ prid.odr. tùđī〉
    1. koji pripada drugome, drugima [tuđa zemlja]

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nacin na koj ti komuniciras nije dijalog nego vrijedjas. mozes sad potegnuti recenicu "ja samo kazem sto ja mislim" ali struka bi te izanalizirala drugacije
    Koja struka?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

od jedne plremenite ideje za malo podrske ovo je sve skupa preraslo u izlozbu ljudske zlobe i bahatosti. ja se ne mogu odmaknuti od osjecaja da je dio ekipe ili bezosjecajan i nemilosrdno se izruguje tako uzasnoj dijagnozi kao sto je neplodnost ili su toliko niskog iq-a da su opasni za okolinu

moze neko od moderatora malo pocistiti ovo smece i banirati gdje treba, pls?

po ko zna koj put me sram zbog tudjih gadosti i naglasavam da ne mislim tako, da je krivo sto rade i jos ruznije da to zlo prosipaju oko sebe
    Ovo su tvoji doprinosi diskusiji danas.
    Nisi se baš iskazala, stray.

Zbog silne emocionalne angažiranosti vidiš stvari koje ne postoje: da sam ja nekoga vrijeđao.
    I potpuno ti je iskrivljena perspektiva: ti si ta koja vrijeđa. Pročitaj ponovno svoj zadnji post.

A što ti daje pravo da vrijeđaš? Tvoja preplavljenost emocijama? Bilo što drugo, poput nekog razumijevanja (mada ni to ne bi bilo opravdanje za vrijeđanje), ne vidim u tvojim postovima.

Sad duboko udahni, da ti dodatno ne nabujaju osjećaji, pa da ne odbiješ provesti ljeto na Jadranu među primitivcima zbog toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •