elizabeta,čestitam!![]()
evo plusići potvrđeni u petak (11 dnt) s veeeeeeeeeeelikom betom 917!!!!!!!!!!!!
sad jedva čekam uzv. kao da još ne vjerujem dok mi dr ne potvrdi.
evo meni je uspjelo iz prvog postupka - tako da drage moje ... čuda se događaju!
elizabeta, čestitam i bravo za pozitivnu ß iz prvog postupka![]()
Elizabeta čestitiam! Koje si lijekove koristila u postupku! Beta ti je prekrasna![]()
mi danas bili drugi put vraceni 3 komada 4.6.8 stanicni.
Hvala svima na čestitkama.
Terapija:
Koristila sam Decapeptyl (od 22. dana prethodnog ciklusa do 9. dana novog ciklusa),
Menopur (3 ampule dnevno od 2. do 9. dana ciklusa), a 10. dan 2 ampule Brevactida (tzv. štoperica).
12. dan ciklusa bila punkcija (dobivene 4 jajne stanice, dvije se oplodile i vraćene 4. dan).
Dva dana nakon transfera jedan Decapeptyl.
Evo meni je to bila dobitna kombinacija.
Sretno svima u bilo kojoj fazi postupka ili trudnoće.
![]()
Elizabeta čestitam!!
Tomek sretno!!!
Cure imam jedno pitanje, kako menga kasni evo dva tjedna, ginić mi je prepisao 10dana duphastona po dvi tablete dnevno, malo me muči što mi je to rekao telefonski, nisam bila ni na pregledu ni na ultrazvuku. Što da radim, da ih počnem piti ili da ipak inzistiram da prije napravi pregled?
Ja sam dobila drugačiju terapiju, ali se nadam isto dobitnu! 20 ampula menopura, 2 cetroide i 1 ovitrelle. Ne znam kako ću ih uzimati taj dio nismo još ustanovili! Jel netko imao ovakvu terapiju?
elizabeta čestitam....ajde svoju betu javi na odbrojavanje pa da te stave na listu trudnica....nek se statistika o SD promjeni
tomek i draga sretno i za veliku troznamenkastu betu~~~~~~~
Mare85, al si nestrpljiva draga...
Dobila si više manje standardan kratki protokol, imala sam sve isto osim druge štoperice (valjda nisu tada imali ovitrele pa sam dobila brevactide)
Meni je još trebao jedan menopur pa su mi ga sestre dale u toku postupka...
Na pregledu 2.dc će ti dr. reći s koliko ampula menopura krećeš, ali mislim da sada svima daju 3 komada dnevno i tako nekih 5 dana, nakon toga 1.uzv, uvid u stanje endometrija, folikulića i daljnja uputa o broju menopura dnevno i cetrotide, za dan dva opet uzv, štoperica i to ti je draga sva filozofija...
Jel se planiraš pikati sama? Moj savjet je go for it....lakše i jednostavnije je to obaviti u komociji svog doma...
Ako imaš još pitanja tu sam...
Tomek i draga, drago mi je da ste opet tu, sretno ovaj puta...
Elizabeta![]()
ja bi ti preporučila da ideš na pregled
meni tako nisu htjeli dati duphostan jer se on daje samo nakon O ako ne dođe do M
pregled UZV jje potvrdio da sam u prvom dijelu ciklusa (bila sam u njemu valjda 2.5 mjeseca)
nakraju sam dobila estrofem za zadebljavanje endometrija pa onda duphostan
Svim SD trudnicama velika česttitka![]()
uhh da nestrpljivauzbuđena,euforična, zabrinuta i s grčem straha treba preživjeti još puna 3 mjeseca dok ne krenem u postupak! Jer trebam dobiti tek oko 20.9. :/
Hvala ti draga na iscrpnim informacijama,sad mi je puno toga jasnije... Znači 2 dc se zaputim gore na daljne dogovore i onda lagano s pikanjem. Planiram se sama pikati,pogledat ću koji filmić na youtubeu da vidim kako ide. Ali svi kažu da nije teško i kud i kamo jednostavnije nego tri puta dnevno ići u bolnicu.
Ja sam mislila da se ide puno više puta na folikumetrije ili preglede, znači ne... Dogovor,2 folikumetrije i punkcija. Čak sam mislila da ću svki dan morati visjeti gore pa sam se raspitivala o smještaju oko bolnice da nešto unajmim na par dana, da ne putujem toliko. Ali izgleda da nema potrebe. Jedva čekam da to sve bude iza mene, a onda opet do bete ufffff... nije lako-nikako!
Mare85, nije baš da budu 2 folikulometrije, nekome se poklopi manje, a nekome više, ovisno o razvoju folikula ali i o dužini ciklusa...
Nisam skužila ovaj dio 3 puta dnevno u bolnicu na pikanje, ako si mislila na 3 kom menopura oni ti se smućkaju zajedno i jedanput se pikneš kao od šale...
Ne znam od kuda putuješ pa te ne znam savjetovat u vezi smještaja, folikulometrije ti počinju u pola 8 i zapravo si brzo gotova...
Ja da prijavim današnji posjet dr.B. na 1.uzv poslje bete, tek sam 5+0 i vidi se jedan gestacijski mjehur od 7,5mm, drugi tjedan u srijedu sam opet gore...
Za sada je sve ok, još je rano za ŽV i EO
Palcicazg, sretno danas na UZV, obavezno javi kako je prošlo... ja držim fige da sve bude super!
Mare85, sad vidim da si napisala da bi trebala dobit M krajem 9.mjeseca, pa kaj ne bi probala otići gore ciklus ranije, krajem 8.mjeseca na 2dc. (doduše ne znam koliko su ti dugi ciklusi)
Treba provjeriti kad počinju raditi nakon godišnjeg, a možda ti se baš poklopi da startaš krajem 8.
Jedino ako su rekli da ne rade cijeli 8.mjesec...
Ljubav mamina, vidim da sutra ideš po ljekove, javi nam plan za postupak...
drage moje, evo da na brzinu javim da nećemo u prirodni ovaj mjesec jer nam je sve palo na one praznike od 22.do 25. tako da se nadam da ćemo prebacit to za rujan. za tjedan dana idem na dogovor.
elizabeti čestitke!!!
tomek sretno!!
i svima ostalima držim palčeve
lijepo je vidjet da su počeli dijeliti brojeve od ove godine, napokon.
šta je ogromno, bijelo i od jučer zauzima cijelu policu u našem frižideru? jeeeej, ljekići! a dobra vjest za cure koje su iza br 30 je ta da su jučer opet išle po ljekove u apoteku, tak da zovite!mi čekamo m, i krečemo... uh... možda bude ovaj put urodilo plodom...
![]()
Nije me bilo neko vrijeme ovdje i razveselilo me toliko dobrih vijesti![]()
Laki, Palcicazg i Elizabeta velike čestitke na troznamenkastim betama![]()
i držim fige da što prije ugledate mala srčeka na uzv-u
Svima koji su čekalice bete želim da im beta bude lijepa troznamenkasta a ostalima da što prije krenu u postupak!
Ja sam danas obavila 2uzv........imamo 1cm i srceko kucka ko veliko.....presretna sam i konačno
počinjem vjerovati da se to meni stvarno događa.......presretna sam i stalno gledam slikice sa uzv-a......danas sam ušla u 8-mi tjedan.
Posljednje uređivanje od bubiloo : 13.06.2012. at 13:13
bubiloo,prekrasna vijest..
prvi UVZ i veliki smo 8mm
idući tjedan opet kontrola
da vam se i ja pridruzim ja krecem na SD 20.6 i mm je narucen isti dan. jedino su moji nalazi hormona stariji od 6mj jer sam imala spontani u 12mj tako da nisam nakon to vadila više. nadamo se najboljem. jel mi moze netko reci kakva je procedura i koliko se ceka otprilike da se krene sa postupkom.
nana, ovisi što ćete morati raditi od nalaza. Za aih se ne čeka ako je sve ok, meni se otegnulo zbog štitnjače, ali naručila nas je odmah kad smo skupili nalaze. A za ivf se nažalost čeka dugo, duga je lista za lijekove, a ide sporo.
Kod koga si naručena?
Palcicazg, izvrsno....
Kaj su ti rekli da se vidi, gestacijski mjehur ili i žumančana vrećica...
Za srčeko nam je nažalost još prerano... ali bit će drugi tjedan![]()
Nana, ja sam čekala od 11. mjeseca, u travnju dobila lijekove, a u svibnju bila u IVF postupku. Da, čeka se dosta dugo. Za aih neznam.
Bubiloo čestitam na otkucajimai ja jedva čekam da ih čujem. Do onda kao još ne vjerujem.
Palcicazg i Laki, kad ste došle ujutro na uzv? To je odmah nakon što dr obavi folikulometrije?
Meni je sestra J u petak kad sam joj javila betu rekla da dođem u četvrtak (sutra) pa ne znam u koje vrijeme je najbolje.
Inana sretno!![]()
naručena sam kod dr.Turudić. sve od nalaza imamo jedino su hormoni stariji od 6mj
a bila sam na ciljanima sa klomifenom pa nisam reagirala cak ni na 200mg tako da se nadam da me nece stavit opet na klomifen
bubilo bravo za srćeko!
elizabeta ja sam ti danas došla oko pola 10, nije bila gužva
na UVZ se vidio gestacijski mjehur i sad samo čekam da se čuju otkucaji![]()
evo samo da javim da sam jutros bila na sv. duhu
preuzela lijekove, razgovarala s baumanom
čekamo 9. mj.![]()
Bok cure...
Evo da Vam se i ja pridružim, pratim već duže vrijeme, što se događa i kako se razvija situacija na SD jer sam i sama u postupku.
U devetom mjesecu naručeni za IVF.
Što se lijekova tiče stavljeni smo na listu 02.02.2012. , a podižemo ih početkm 7.mj.
To će biti prvi postupak.
Vidim da je krenulo lijepo, i drago mi je baš.
Želim Vam puno sreće svima .......![]()
Sutka dobrodošla
Znači i ti si s nama u 9mj! Želim ti da uspije iz prve!
svim trudilicama i novim be(a)tama želim puno puno sreće!
I sama sam prije godinu dana bila u ovoj fazi i gotovo nevoljko pristala na priejdlog dr. Baumana da pokušamo u srpnju u prirodnom ciklusu. I - beta 222, a čudo upravo spava i uskoro će napuniti dva mjeseca. Sretno vam svima bilo![]()
Hvala Mare ...
I ja želim tebi također. Ne mogu dočekati 9 mj.
Sad će to brzo ...
Cure ajde mi pliz napišite aktualne brojeve telefona za naručivanje!
TNX
Tonili,broj je 3712 109
Cure jel zna netko do kad su Turudić ili Bauman gore ... kad bi nekog mogla uloviti u popodnevnim satimaHVALA!!!
kleopatra, ja sam naručena sutra kod dr.T malo prije 13 sati, dakle ona ce tada biti, a za kasnije ne znam
MalaMa,i ja sam sutra naručena u 13 i 15 kod dr.T....odlučila ipak krenuti zapisat se za ljekove,pa kad budu,ionak nemrem u stimulirani prije 9 mjeseca