-
"Crveni sator" mi je odlicna knjiga, nakon sto sam ju procitala, kupila ju i planiram ju pokloniti E. kad dodje u pubertet... Vjerujem da bi ju sve djevojke/zene trebale procitati. 
Ja sam, pak, procitala "Fallen in Love" od Lauren Kate... Taj dan nije bilo u knjiznici nista zanimljivog na polici gdje se nude nove knjige, nisam imala vremena ceprkati po ostalim policama, nije me cekalo nista sto sam ranije narucila, i evo mene opet sa Lauren Kate, iako sam se nakon "Tormenta" zaklela da vise ne uzimam nijednu njenu knjigu. 
I sad, ova je puno kraca, ima unutra par kratkih prica sa sporednim likovima iz "Fallen" sage, i - zanimljivija je od "Fallen" sage
Tako da ono - onima kojima se "Fallen" saga svidja, procitajte, ostali - zaobilaz, nista niste propustili.
Pozitivno je sto je totalna razbibriga/mozak na pasu i sto se cita brzo i jos brze zaboravlja.
Jos sam procitala od Lauren Weisberger "Last Night at Chateau Marmont" - preporucujem zaobilaz u sirokom luku. 
Naime, talijanski prijevod joj je "Il diavolo vola a Hollywood" ("Vrag leti u Hollywood"), pa sam se ponadala da je to nekakav nastavak knjige "Vrag nosi Pradu", koja mi je bila zgodna.
Kad ono, totalna navlakusa s talijanskim prijevodom naziva knjige. 
Sad me ceka Tariq Ali i “Shadows Of The Pomegranate Tree”.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma