Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam u toj rečenici (da dugo ne vidjeh takvo pojednostavljenje pitanja abortusa) mislio na tvoj post, nego na wikipedijin prikaz knjige A Defense of Abortion.
    Taj se esej orijentirao na jednu stvar, a to je pravo žene na raspolaganja svojim tijelom. Imaš različitih eseja i knjiga koje se bave različitim aspektima tog pitanja. Još nisam naišla na knjigu koja se interdisciplinarno bavi logičkim, filozofskim, biološkim, psihološkim, sociološkim i inim aspektima, sve u jednom. Ne kažem da to ne bi bilo loše.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Taj se esej orijentirao na jednu stvar, a to je pravo žene na raspolaganja svojim tijelom. Imaš različitih eseja i knjiga koje se bave različitim aspektima tog pitanja. Još nisam naišla na knjigu koja se interdisciplinarno bavi logičkim, filozofskim, biološkim, psihološkim, sociološkim i inim aspektima, sve u jednom. Ne kažem da to ne bi bilo loše.
    Jennifer, hvala na pojašnjenjima, jasno mi je i ono što nije bilo (violonist za kojeg sam smatrala da se može komparirati samo sa silovanom ženom, a zapravo je nebitno; do tog sam došla zanimljivim dijalogom sa samom sobom..).

Podsjećam na jedan tekst od Vesne Kesić iz 2009.

MC, hvala, tekst mi je već obećala poslati frendica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •