Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Gubiš vrijeme, to se nikad ne komentira, dapače, nepristojno je o tome uopće govoriti.
    Kako je Marko Perković Thompson rekao, to su sve "antikristi i masoni, komunusti, ovi, oni".
    Ako novinari koji su o ovome pisali zaključuju kao ti, onda sam ipak sklonija vjerovati da se radi o proizvoljnim napisima i tumačenjima

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ako novinari koji su o ovome pisali zaključuju kao ti, onda sam ipak sklonija vjerovati da se radi o proizvoljnim napisima i tumačenjima
    A kako ja to zaključujem?
    Nije li istina da se svaki govor koji ukazuje na ulogu crkve u ovakvim gnjusobama kategorizira kao govor mržnje, kršćanofobija i komunistička zavjera?
    Uostalom, kao što rekoh, ne moraš slušati mene, ako te uistinu zanima, ima puno različitih izvora koji govore o tome.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    A kako ja to zaključujem?
    Nije li istina da se svaki govor koji ukazuje na ulogu crkve u ovakvim gnjusobama kategorizira kao govor mržnje, kršćanofobija i komunistička zavjera?
    Uostalom, kao što rekoh, ne moraš slušati mene, ako te uistinu zanima, ima puno različitih izvora koji govore o tome.
    Ja ne mogu komunicirati s nekim tko apriori iznosi ovakve zaključke, a dokaz da nije istina da se svaki govor o ulozi crkve u zataškavanju pedofilije karakterizira kao govor mržnje je i taj što sam se javila na Zuskin poziv na raspravu o tome. Bolje bi mi bilo da nisam, jer sam trebala znati kako će rasprava teći. Sama pala, sama se ubila. Plus ovi linkovi sa "navodno" i "priča se" naslovima.... Navodno dolazi i kraj svijeta poslije slijedećeg pape, da pokrenemo ozbiljnu raspravu na temelju te činjenice ? Jer ako su mediji to objavili, sigurno je istinito.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja ne mogu komunicirati s nekim tko apriori iznosi ovakve zaključke, a dokaz da nije istina da se svaki govor o ulozi crkve u zataškavanju pedofilije karakterizira kao govor mržnje je i taj što sam se javila na Zuskin poziv na raspravu o tome. Bolje bi mi bilo da nisam, jer sam trebala znati kako će rasprava teći. Sama pala, sama se ubila. Plus ovi linkovi sa "navodno" i "priča se" naslovima.... Navodno dolazi i kraj svijeta poslije slijedećeg pape, da pokrenemo ozbiljnu raspravu na temelju te činjenice ? Jer ako su mediji to objavili, sigurno je istinito.
    istina.
    al opet, ako je vatikanska banka jedina banka koja ne podliježe mehanizmima kontrole kao sve ostale banke, a zato jer formalno nije banka, tu onda nešto smrdi. zar ne? a i ako recimo ne smrdi, onda sama ta činjenica da joj poslovanje nije transparentno, daje prostor špekulacijama. čovjek se upita, ako nemaju ništa za tajiti, a zašto onda taje?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

http://www.soundset.hr/vijesti/svije...-za-novog-papu
    evo, može se i zaraditi koja kuna

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja nisam sigurna da razumijem tvoju reakciju. Odnosno, koji ti se dio čini problematičnim u tom članku.
    Al mene ovo asocira malo i na RH:
    "Najstroža crkvena kazna nije rezervirana za one koji krše zakon, već za one koji se drznu o tome javno progovoriti."
    Ako sam dobro shvatila, sličan je slučaj profesora homoseksualca iz Varaždina, koji isto nije smio govoriti o problemu. Doduše, kod njega je tek novčana kazna u pitanju.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 13.02.2013. at 11:54

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne znam o kakvim a priori zaključcima govoriš, nisam sigurna da razumijem tvoj post. Je li a priori zaključak da crkva ne voli govoriti o pedofiliji u svojim redovima? Kao ni vjernici? (bar ovi vidljivi?)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •