Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Bili smo s D. kod psihologa, vezano za neke situacije koje imamo s njim doma (još uvijek, iako već valjda dvije godine periodički zaključujemo da smo tome stalni na kraj). Izgleda da i on spada ovdje, iako prof. nije koristila tremin darovitost nego "visoko nadprosječno", ali je spominjala posebne potrebe pa je to valja to, lol. Imat ćemo nalaz za koji dan.

Zapravo pišem ovo radi informacije za splićanke, imamo dostupne i dobre psihologinje (po mom iskustvu i iskustvu prijatelja od kojih sam dobila preporuku) na Mejama, na Poliklinici za rehabilitaciju osoba sa smetnjama u razvoju. Tri su psihologinje, kod neke se čeka malo duže, kod neke kraće, ali mislim da nijedna nije pogrešan izbor.

Što se škole tiče, D. je najčešći komentar na ono što se radi u školi da je "malo dosadno". Ali on nije dijete koje ima žar za učenjem pa nisam sigurna čemu da to pripišem. Promijenilo im se milijun učiteljica u ove dvije godine, a sljedeće godine opet će bar jedna biti nova, ako ne i obje. Inače, kažu da su jak razred i da se s njima puno toga može, pa mi je drago da mi je oboje školaraca imao sreću upasti u takve sredine.
    Vartex kada je tvoj mališa krenuo u školu? Nisam čitala čitav topic, pa nisam našla. Pitam jer nam je nešto pedagogica u vrtiću spominjala za našu malu da bi ona već mogla sa 5 u školu. Nama je to bilo malo šok jer nismo to uopće planirali tako, ali kaže ona bolje da krene ranije da joj kasnije ne bude dosadno, pa ćete imati problem.

NIšta to još nije definitivno, ona ima tek 3 i pol i puno se toga još može promjeniti, ali svejedno voljela bi čuti iskustvo ljudi koji su tako nešto slično već prošli?
    Posljednje uređivanje od šafran : 21.06.2013. at 15:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •