Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Safran, a kakva je trebala biti reakcija? Udarac? Dosla mu je iza ledja i naglo primila kost- nije opravdanje, ali i ona nije dobro postupila. Kad smo mu kasnije opet dali kost, MM i ja smo je uzeli bez problema. I prckamo mu po hrani dok jede, svi, i cura. Jucer je poceo pustati na komandu - drzao je lopticu, htjela sam uzeti i rekla pusti- nije htio, pa sam ga lagano primila za siju- odmah je pustio. Slijedecih par puta je pusti nakon samo dodira po vratu, a onda i samo na Pusti.

Buni me sto se pred curom spusta u podredjeni polozaj kad mu ostrije kaze Ne, ( ne svaki put) ili legne na ledja.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Safran, a kakva je trebala biti reakcija? Udarac? Dosla mu je iza ledja i naglo primila kost- nije opravdanje, ali i ona nije dobro postupila. Kad smo mu kasnije opet dali kost, MM i ja smo je uzeli bez problema. I prckamo mu po hrani dok jede, svi, i cura. Jucer je poceo pustati na komandu - drzao je lopticu, htjela sam uzeti i rekla pusti- nije htio, pa sam ga lagano primila za siju- odmah je pustio. Slijedecih par puta je pusti nakon samo dodira po vratu, a onda i samo na Pusti.

Buni me sto se pred curom spusta u podredjeni polozaj kad mu ostrije kaze Ne, ( ne svaki put) ili legne na ledja.
    Ne udarac, već ovo što sam potpisala Stray što je ona opisala točno školski!, što sam opisala sa svojim psom, psi ne udaraju jedan drugog što je napravio tvoj deda,i ovo što je napravila Cvijeta. Sve se vrti oko jednog te istog čitavo vrijeme.

Ne treba te buniti to sa malom, on je još štene i ući, a ovim njegovim oprečnim reakcijama koje navodiš samo pokazuje da on zapravo ne želi biti glavni, što je zapravo jako dobra stvar i bit će utoliko lakše s njim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •