Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma vjeruj mi da je to kod štenaca toliko intenzivno da u jednoj fazi misliš izludit, ali poslije se to sve vraća, oni kasnije toliko pružaju, a ti ćeš vidjet da ćeš biti ponosna šta si sve postigla.
    Kad se sjetim ove svoje i njezinog zapišavanja dok još nije usvojila vani, kad se sjetim pregriženih kabela, pojedenih čarapa, jednom mi je muž ostavio zadnje novce u kući za u dućan na stolu, i to je sredila na male komadiće, i evo je, sad je ko carica, u 10 ujutro joj je rano za u šetnju (prije je bilo dizanje u 5), mačke je ne nerviraju više, kabele zaobilazi u širokom luku i sve u svemu je pas za poželit.
    Prođu te dječje bolesti, pa poslije imaš šta prepričavat

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj innu prvotno napisa Vidi poruku
    Ma vjeruj mi da je to kod štenaca toliko intenzivno da u jednoj fazi misliš izludit, ali poslije se to sve vraća, oni kasnije toliko pružaju, a ti ćeš vidjet da ćeš biti ponosna šta si sve postigla.
    Kad se sjetim ove svoje i njezinog zapišavanja dok još nije usvojila vani, kad se sjetim pregriženih kabela, pojedenih čarapa, jednom mi je muž ostavio zadnje novce u kući za u dućan na stolu, i to je sredila na male komadiće, i evo je, sad je ko carica, u 10 ujutro joj je rano za u šetnju (prije je bilo dizanje u 5), mačke je ne nerviraju više, kabele zaobilazi u širokom luku i sve u svemu je pas za poželit.
    Prođu te dječje bolesti, pa poslije imaš šta prepričavat
    A i mogu biti totalno različiti karakteri ja imam dvoje i ovaj stariji nikad nije ništa uništio kao štene a ova mlađa izgrizla je sve čega se dohvatila i to je trajalo skoro godinu dana. Što se obavljanja nužde tiče također ovaj stariji se naučio i nikad to ne obavi u kući a ova zna tu i tamo ako se prekasno dignemo pa joj je sila...a sad pogotovo od kad se rodio bebač, vjerojatno neki inat ili se osjeća zapostavljeno...inače je jako slatka i zaigrana i super s djecom dok ovaj stariji ne znam dosta je posesivan oko svojih igračaka, kosti i sl. nisam sigurna kako će reagirati na to da mu dijete otima igračku iz usta, na dječje nepodopštine (kad znaju potegnuti za rep ili sl.) je znao reagirati tako da ih upozori ali nikad nije baš ugrizao, no ja sam svejedno na oprezu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I stvarno mislim da zna pišati iz inata. Npr., ne zapišava više okolo, ide na pelenu, već par dana. No, desila su se dva slučaja, da je dobio suhu hranu, odbio jesti, (a očekivao je kuhanu, sigurna sam), i popišao se lijepo na parket.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moram ga i pohvaliti, pušta stvari i prestaje gristi kad mu kažem: Pusti! Vježbali smo to sa kobasicom ispred nosa, onda nije htio ni zagristi svoju igračku, samo je čekao kobasu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •