Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne brini se, drži se i za ženu i za ropstvo - u Saudi Arabiji tvrde da je voženje auta loše za jajnike, a u Afganistanu se drže tradicije da se 70-godišnjak ženi za 12-godišnjakinju i to tako traje godinama. Pa da je loše... ne bi se toliko, valjda, održalo?

Isto tako, ratovi se vode odkad je svijeta i vijeka. Mora da je nešto ipak dobro u ratovima. Super arguemntacija.
    Ne držim JA. Niti velik dio svijeta u kojima gay brakovi nisu legalizirani sve to što pišeš nije normala.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 25.11.2013. at 13:07

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne držim JA. Niti velik dio svijeta u kojima gay brakovi nisu legalizirani sve to što pišeš nije normala.

A gle, nešto što ti pišeš nije legalizirano u nekim drugim dijelovima svijeta, i tumačilo bi se kao diskriminacija. Ne postoji bogodmdano, po meni, postoji ono što smo mi ljudi prihvatili kao normu, ovdje i danas. I ja se borim da ne prihvatimo kao normu ugnjetavanje jednog značajnog dijela populacije, da ne postanemo jednoobrazno društvo, to nije bilo dobro prije, nije niti danas. I zato jer sam na svojoj koži osvjedočila kako je to lijepo kad ti guše prava (Milinović i MPO), a drugi tvrde "nije to moj posao/ma, meni ti je to sve glupo", a ti trebaš pomoć', a ne stav s visoka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •