Stranica 15 od 26 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto misliš da je ovo pametnije
    Pa nije to HHO od nekad. Već koju godinu.
    očito nitko tko nije protiv "nije kao nekad" i a priori se zna" kakav je" i treba ga
    uključujući Davora Pavunu, Prosperova Novaka itd.

Po mogućnosti ovo dolje ne čitati, nego čekati Dnevnik 3 da gđa. Munižaba to "obradi":

http://www.croative.net/index.php/ma...onalnu-obitelj

http://www.vecernji.hr/hrvatska/nisu...u-svrhu-902314
    Posljednje uređivanje od krojachica : 27.11.2013. at 14:47

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Krojachice, mene bi duboko bilo sram linkati taj Novakov tekst kao bilo kakav argument. Jesi ga uopce procitala? I sto ti mislis da postizes linkovima na poznate koji su za? Da ja sad okacim njih 50 koji su protiv? To je potvrda tocno cega?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kako ne kužiš, krojachice, ako ne pljuje po Hrvatskoj, nije dobar.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Osobe koje kontinuirano prate medije vrlo dobro znaju koji je issue s Pavunom i kad je počeo, koji je issue s HHO i koliko traje, kakvi su lk idjelo Prosperova Novaka i po nekim drugim pitanjima... Nitko od njih ne iznenađuje, to se od njih i očekuje. Dakle, nije izneđujuće da je HHO stao uz inicijativu, to se od njega, kakav je već godinama, i očekivalo.

Sljedeće očekujem da linkaš riječi Zdravka Tomca i da time pokušaš dokazati kako se i SDPovci priklanjaju UIO
    Ili Predraga Raosa )

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Kakav Monty Python

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da sad ko je protiv odmah je i drzavni neprijatelj.

ne javljam se jer nemam vise sta pametno reci. svako ima svoj stav. Meni je problem kako nekom objasniti kako ja vidim ovaj referendum. Neki da naivno vide kao pitanje sto je brak, pa naravno da se zna sto je brak i tako ce zaokruziti.
    no moj probelm je sto to ne vidim tako, vec kao referendum koji nije iniciran od osoba kojima se upravo to imputira da to zele. Vec je iniciran od osoba koje zele to sprijeciti.
    nekako mi nije normalno da se trose novci na nesto sto neko pretpostavlja da bi se moglo dogoditi i pod geslom bolje sprijeciti nego lijeciti.
    ma daj.
    i price o demokraciji, kao mi smo demokratsko drustvo pa mozemo izrazavati svoje misljenje referendumom. da mozemo, ali ta prica bi mi stajala kad bi mi stvarno odrzavali referendum. sta li je bilo s onih brdo potpisa i referendumom koji je stopirala vlada? mislim da je za RH to pitanje bilo daleko od vece vaznosti.
    a sad se razbacujemo demokracijom na manjini koja ne trazi nista od onoga sto joj se imputira, vec po meni osnovna prava koja vecina nas ima. A cak i oni koji nisu ni u civilnom ni u crkvenom braku.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa fakat, ako se može linkati dežulović, može se i novak.

ovaj tekst od novaka mi je...grozan. pročitala sam ga već prije.
    vama nije?
    slažete se s iznesenim?
    no, eto, za razliku od markić i ekipe, nekako mi je bar - pošten. toliko mu se homoseksualci gade, toliko je to zorno predočio i epitetima raznim ukrasio, da šta će čovjek nego za zaokružiti.

eto, toliko mu se gade da ni ne vidi od silne gadosti da nisu oni jedini bez djece.

A kad je tako, zašto onda ne sankcionirati tisućgodišnji etički krimen, zloglasni protuprirodni blud!? Zar je veći grijeh skratiti voljno vlastiti život, pa i vlastite muke, nego lišiti ljudsku zajednicu jednog ili više budućih ljudi?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ajme podlosti.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što se i prosperov novak oko ovog oglasio?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    Da, nešto stila "kako mogu dvije mame reći "dijete moje", a pritom nemati osjećaj laži", mislim da je dobio A4 stranicu u Večernjaku, ali nisam ziher.... Baš me zanima kako bi taj argument, npr., branio ispred ljudi (OK, HETERO) koji su dijete posvojili - kako to oni nisu lažni kad svog sina zovu "sine naš", bez da ubacuju izjavu od odricanja od odgovornosti stila da mu se obraćaju "nebiološki sine naš" svaki put (nije on to rekao, to ja sad krećem njegov argument lijepiti drugdje gdje nije ista bilologija, i ta prevažna biologija. Ma, koma.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 27.11.2013. at 15:26

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

puno je on to slikovitije opisao a najviše me se dojmilo mahanje jalovim grudima ili puzdrama

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma ne taj. slobodan novak, mirisi, zlato i tamjan.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Naravno da nije

Riječ je o Slobodanu Novaku, autoru Mirisa, zlata i tamjana.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme podlosti.
    Tako ispada.
    Samo još ovaj ot, ako netko ima link na IJEDAN tekst u kojem npr. Dežulović piše nešto
    pozitivno o Hrvatskoj, please, neka ga linka. Ja bih ga stvarno, stvarno voljela pročitati.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nisam stigla zadna 2 dana pratiti topic i ne znam je li već netko spomenuo sličnu situaciju... Sad sam došla iz vrtića, išla pokupiti malca, a nisam bila u vrtiću nekih 10 dana...

I imam što vidjeti .

Odmah na ulazu na paonu na koji svaki tjedan vješaju dječje radove, ovaj tjedan (ne znam zapravo koliko dugo) piše "Ovo je obitelj...". Baš tako, s tri točkice. Svim silama sam se trudila odgodnetnuti što bi to sve trebalo govoriti, i kakvu su obitelj to djeca crtala... i ne bih se vjerojatno toliko uzrujala da ispod panoa, ni više ni manje nije bio zaljepljen letak "u ime obitelji i zaokruži za". Usput da napomenem taj dio vrtića je i biračko mjesto za pola kvarta. Kako prigodno. Pišem pismo ravnateljici vrtića, ali trenutno sam toliko ljuta da sam... jako ljuta...
    Ima koja neki smireni i racionalni argument? Ja trenutno nemam .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, nešto stila "kako mogu dvije mame reći "dijete moje", a pritom nemati osjećaj laži", mislim da je dobio A4 stranicu u Večernjaku, ali nisam ziher.... Baš me zanima kako bi taj argument, npr., branio ispred ljudi (OK, HETERO) koji su dijete posvojili - kako to oni nisu lažni kad svog sina zovu "sine naš", bez da ubacuju izjavu od odricanja od odgovornosti stila da mu se obraćaju "nebiološki sine naš" svaki put (nije on to rekao, to ja sad krećem njegov argument lijepiti drugdje gdje nije ista bilologija, i ta prevažna biologija. Ma, koma.

ne mislis na ovo?
    http://www.vecernji.hr/hrvatska/nisu...u-svrhu-902314

dva su slobodana, jedan je prosperov

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

A i ono, taj je tekst prouzročio desetak reakcija po raznim medijima, uglavnom se ekipa zgražavala, evo jednog:
    jurica-pavicic-smijem-li-nakon-svega-izeci-istinu-o-slobodanu-novaku

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne opravdavam Novaka, niti se slažem s njim, ali deda ipak ima 89 godina.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne opravdavam Novaka, niti se slažem s njim, ali deda ipak ima 89 godina.

skroo je vise takvih nego onih koji su taman dobili pravo glasa
    i koji trebaju zivjeti do svoje osamdeset i devete u drustvu koje se kroji po novaku

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Tako ispada.
    Samo još ovaj ot, ako netko ima link na IJEDAN tekst u kojem npr. Dežulović piše nešto
    pozitivno o Hrvatskoj, please, neka ga linka. Ja bih ga stvarno, stvarno voljela pročitati.
    Koji je tvoj point? Fakat me zanima.
    To da Dežulović piše istinu o Hrvatskoj zato što je ne voli?
    Zašto tebe/vas uopće briga tko koliko voli Hrvatsku?
    Kakve su to uopće kategorije razmišljanja?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

U svakom slučaju, ako bude dolazilo do pokušaja ograničavanja prava na mpo, prava nacionalnih manjina (NE podržavam),
    ili nedajbože crnih dežulovićevskih i inih scenarija, bit ću na strani ine i ostale ekipe.
    Ali u ovom slučaju sam za
    poštujem tvoju odluku ali sam mišljenja da će u slučaju "ako" koji spominješ, čudovište već prohodati, a rodit će ga referendum ako prođe.
    a neće
    znam da misliš da je to histerija, ali uzmi za mogućnost da je ovo ipak možda jedan paket iz kojeg nećeš moći uzimati šta ti paše.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sta to znaci dijana?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tako ispada.
    Tebi očito ispada.
    Inače, rekla si nešto o nama, a ne o Dežuloviću: to da nam je dobro samo ono što je protiv Hrvatske.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zuska, mislim da ne me ne razumiješ.

Za mir moje duše, ja bih UISTINU voljela pročitati
    barem JEDAN članak dotičnog u kojem piše pozitivno o Hrvatskoj.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 27.11.2013. at 15:44

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa SVAKI mu je za bolju Hrvatsku - on je, po meni, primjer društveno angažiranog novinara, koji piše o pravim temama, o onome što se mora mijenjati da bi bilo bolje, kao da je bitno računovodstvo pozitivnog i negativnog, tj. da sve ima pozitivan touch.

Ne kužim kakve bi ti to bili "pozitivni o Hrvatskoj", ali pretopstavljam da ih ima dosta u brošurama turističke zajednice, kao da je neko opće dobro bit isključivo fokusiran na pozitivu, Bože sačuvaj reći nešto što ne valja (još jedna zabluda današnjice, po meni).

Ozbiljni članci su oni koji govore o stvarima koje se moraju mijenjati, oni su angažirani, a sve drugo je... a sad mi je dobar šlagvort... "nešto drugo" .

Kako ja shvaćam domoljublje - domoljublje je izlazak na ovaj referendum. I to je isto moje pravo, ja to tako vidim, tj. uopće se ne slažem da Dežulović piše loše za Hrvatsku, on piše dobro. A loše je... npr. thomson, u mom vrijednosnom sustavu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ha,ha,..takav ne postoji, neće ti ga nitko linkat.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ha,ha,..takav ne postoji, neće ti ga nitko linkat.
    ? Pa skoro svaki može uzeti, ne treba tražiti. Isto tako i od Ante Tomića, oni pišu za, po meni, pozitivniju Hrvatsku, kako da se poboljša.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 27.11.2013. at 16:25

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    poštujem tvoju odluku ali sam mišljenja da će u slučaju "ako" koji spominješ, čudovište već prohodati, a rodit će ga referendum ako prođe.
    a neće
    znam da misliš da je to histerija, ali uzmi za mogućnost da je ovo ipak možda jedan paket iz kojeg nećeš moći uzimati šta ti paše.
    o hoće, hoće
    i mene hvata sve žešća tjeskoba

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja mislim da hoće, ali treba izaći, glasovati po savjesti, tj. zginut pošteno. A što će bit poslije... vidjet ćemo, ja ne prognoziram dobre stvari, idući slijedi ćirilica, prava manjina, MPO, abortus - barem je to "wish list", kako je ja iščitavam. Sudbina je i u našim rukama, sad ovisi kako će abortus pitanje bit intonirano, ako bude "jeste li za abortus" proći će i zabrana abortusa, ali pretpostavljam da antibebi neće dirati. Svijet prolazi valove, sad je ovaj val, ali it ain't over till the fat lady sings (no pun intended ).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 27.11.2013. at 16:33

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa SVAKI mu je za bolju Hrvatsku - on je, po meni, primjer društveno angažiranog novinara, koji piše o pravim temama, o onome što se mora mijenjati da bi bilo bolje, kao da je bitno računovodstvo pozitivnog i negativnog, tj. da sve ima pozitivan touch.

Ne kužim kakve bi ti to bili "pozitivni o Hrvatskoj", ali pretopstavljam da ih ima dosta u brošurama turističke zajednice, kao da je neko opće dobro bit isključivo fokusiran na pozitivu, Bože sačuvaj reći nešto što ne valja (još jedna zabluda današnjice, po meni).

Ozbiljni članci su oni koji govore o stvarima koje se moraju mijenjati, oni su angažirani, a sve drugo je... a sad mi je dobar šlagvort... "nešto drugo" .

Kako ja shvaćam domoljublje - domoljublje je izlazak na ovaj referendum. I to je isto moje pravo, ja to tako vidim, tj. uopće se ne slažem da Dežulović piše loše za Hrvatsku, on piše dobro. A loše je... npr. thomson, u mom vrijednosnom sustavu.
    Potpis na svaku riječ.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja bih se usudila usporediti ljubav prema domovini kao ljubav prema djetetu. dijete voliš i kad ga kudiš, zar ne? ne znam, barem ja tako.

a u ovom trenutku stvarno ne vidim da je situacija za pohvale i hvalospjeve.

al me već dugo muči taj sustav vrednovanja domoljublja koji neki primjenjuju. ne kažem konkretno za dijanu, al i ova njezina opaska mi je na tom tragu...
    ne voliš Hr ako ti ne smeta ćirilica u Vukovaru, ne voliš je ako ti smeta što onaj nogometaš izvikuje ustaške pokliče, ne voliš je ni ako ne podržavaš KC, sad po novom je ne voliš jer si protiv diskriminacije homoseksualaca...nastavi niz...

kao što je netko već spomenuo, u tom slučaju si ili srbin ili peder. nažalost, za veliki dio suranodnjaka...e pa taj dio Hr ne volim i ne želim da moja djeca rastu u takvoj Hrvatskoj. baš zato što volim svoju domovinu.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 27.11.2013. at 17:54

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

taman sam napisala post i onda naiđem na tekst koji mu je na tragu... http://www.dubrovackidnevnik.hr/hr/c...-u-*****-.html

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    o hoće, hoće
    i mene hvata sve žešća tjeskoba
    joj, ma kakva tjeskoba?
    upravo sam nam osigurala 2 glasa protiv

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

joj, ma kakva tjeskoba?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

joj, ma kakva tjeskoba?
    kako duso, kako?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa evo zvala rođaka i njegovu ženu.
    nisu mislili uopće ni izaći jer ona radi, a njemu to nije nešto. no, kad sam ih tako lijepo zamolila napravit će mi to sigurno, kako meni ne bi to napravili?!
    pa napravili bi mi da sam ih zamolila ne znam što, a ne takav pis of kejk

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Bas sam htjela potpisati inu i dodati usporedbu s djetetom - vidim da slicno razmisljamo, otocanko meni je to za usporediti s time da je sramota rec da ti dijete ima npr. posebne potrebe - sto...odmah ga ne volis ako to kazes? Cim ukazes na to da je nesto trulo u drzavi hrvatskoj, odmah si protiv nje, ne volis svoju zemlju, nisi domoljub, bla bla. Pa cilj drustvene kritike upravo i jesu pozitivne promjene. Onaj tko se trudi ukazati na to da je bolje moguce, sigurno to ne cini iz mrznje. Pitam se kako su to ZA svoju domovinu ovi koji je lazima, muljazama i raznim "za dom spremni"-like izjavama sramote pred cijelim svijetom.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    ne voliš Hr ako ti ne smeta ćirilica u Vukovaru, ne voliš je ako ti smeta što onaj nogometaš izvikuje ustaške pokliče, ne voliš je ni ako ne podržavaš KC, sad po novom je ne voliš jer si protiv diskriminacije homoseksualaca...nastavi niz...

kao što je netko već spomenuo, u tom slučaju si ili srbin ili peder. nažalost, za veliki dio suranodnjaka...e pa taj dio Hr ne volim i ne želim da moja djeca rastu u takvoj Hrvatskoj. baš zato što volim svoju domovinu.
    eh, kaže meni mm, kad tako krene (a u zadnje vrijeme mu se to često dešava na poslu jer je jedini koji je protiv, a svako malo pa eto ti njih na referendumu) onda nema druge nego im zagrmim - jesam li se za to borio, ha : onako_opasno_pitiespijevski: i, naravno, nastavak, a gdje ste vi bili.
    šah-mat. pa ušute.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

AM, imenik u ruke i baci se na posao

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a gle, obraćam se tamo gdje mislim da mi ima smisla uopće probati.
    obično ti moji nisu ni mislili izaći jer im se ne da dići dupe ili imaju "pametnijeg posla", takve zamolim i znam da će to učinit meni ko meni.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa evo zvala rođaka i njegovu ženu.
    nisu mislili uopće ni izaći jer ona radi, a njemu to nije nešto. no, kad sam ih tako lijepo zamolila napravit će mi to sigurno, kako meni ne bi to napravili?!
    pa napravili bi mi da sam ih zamolila ne znam što, a ne takav pis of kejk

e, da, i ja ciljam na ove koji nisu mislili izaći.
    ali nimalo ne gajim optimizam am.
    hebi ga.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

drage moje MPO-suborkinje! sjetite se kako smo se mi borile za zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji! sjetite se napada i govora mržnje upućenih nama i našim obiteljima! sjetite se i u nedjelju glasajte PROTIV mržnje i diskriminacije! budimo solidarne drage moje!

VIDEO
    Posljednje uređivanje od mama courage : 27.11.2013. at 18:34

Kloto avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Premda ne gajim optimizam, i ja se bavim nagovaranjem na glasanje protiv. Doduse, zasad su to uglavnom emocionalne ucjene, tako da sam obradila i baku i djeda.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    eh, kaže meni mm, kad tako krene (a u zadnje vrijeme mu se to često dešava na poslu jer je jedini koji je protiv, a svako malo pa eto ti njih na referendumu) onda nema druge nego im zagrmim - jesam li se za to borio, ha : onako_opasno_pitiespijevski: i, naravno, nastavak, a gdje ste vi bili.
    šah-mat. pa ušute.
    nisam se puškom borila, al sam rodila među rijetkima 30.9. 91.u podrumu bolnice pod kišom granata. jel se to važi?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jok.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ha ne znam, ja ne bih mogla ni disati ni živjeti kada bih mislila da nešto radim uzalud, a vidite da radim
    bit će šta bude, o tome ćemo u nedjelju. za sada radite, ljudi, dajte od sebe što možete.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

e, da, i ja ciljam na ove koji nisu mislili izaći.
    ali nimalo ne gajim optimizam am.
    hebi ga.
    ma svejedno gajis, ne gajis.
    radis ono sto mozes. i mislis da trebas.
    i krleza je rekao:
    Istina je: bio sam prilično sam ali osamljenost još uvijek nije dokaz da čovjek nema pravo.

mislim da je upravo poanta da na referendum izade sto vise onih kojima se ne da. i koji su naprosto zgrozeni ovom kolicinom spina i gluposti zatvorili usi i oci.

ne mislim ja da ista razumno moze promijeniti misljenje onih kojima je sve to jedna orgija.
    a i na one ciji su misaone koordinate u u krizaljci 3 x 3, ne mozes utjecati.

ali dobili ili izgubili, u dobrom smo drustvu.

a moze biti i da ce tenkovi izaci na ulice, jelte

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jok.

a hebiga, to biće zato jer su mi dali puno dripa. mislim, nije prirodno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne motivira me toliko hoce li proc hrvatska koju ja zelim i sanjam sad u ovoj rundi nego jednostavno je to neki mus, pa kako god u ovoj rundi ispalo, to je minimum sto jamogu napraviti da bi zaspala sa sobom u miru i da bih sebi rekla da sam napra ila sve da mi dijete zivi u hrvatskoj za koju ja mislim da je bolja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •