Stranica 16 od 26 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1271

Tema: Glasam protiv!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ja glasam protiv i žao mi je te silne love koje će se potrošiti radi ovoga..šteta totalna...
    ...to bi trebalo naplatiti ovima u ime obitelji pa nek im bude referendum,ako ga plate

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

slažem se ina33, mislim da će ljudi ipak malo bolje razmisliti kada konkretnija pitanja jednom dođu na red. možda bude manje mjesta za manipulacije značenjem kada pitanje bude manje "općenito" i kada se bude zaista znalo što ono donosi i koji mu je cilj i svrha.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anasti prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se ina33, mislim da će ljudi ipak malo bolje razmisliti kada konkretnija pitanja jednom dođu na red. možda bude manje mjesta za manipulacije značenjem kada pitanje bude manje "općenito" i kada se bude zaista znalo što ono donosi i koji mu je cilj i svrha.
    nisam sigurna
    skupljaju se potpisi protiv manjinaca
    ajmo 3x pogađati hoće li skupiti dovoljno
    a u rezultate potencijalnog referenduma ni ne sumnjam
    ili ni to nije dovoljno konkretno da se netko upita što se iza brda valja

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne znam jel već bio linkan ovaj članak, pa stavljam link

http://www.teskalingvistika.com/obje...-ime-obitelji/

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Napokon neka korist i od Bandića i mreže njegovih pobočnika.
    Uspjeli su profurat u centralni HRT dnevnik njegovu izjavu
    da je "zajednica muškarca i žene najprirodnije okruženje za odrastanje djeteta", a da voditelj nije svojim komentarom podučio narod
    kako je ta izjava homofobna, fašistička, ksenofobna, opasna, antisemitska, zla, a napose užasno vrijeđa jednoroditeljske obitelji.

Takvu slobodu si očito danas u RH može priuštiti samo Bandić.
    Posljednje uređivanje od krojachica : 27.11.2013. at 22:21

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajd bar priznajte da je naša "selebriti" ekipa bolja

odnosno, ako ne bolja, a onda bar ljepša

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, da, a referendum je o tome u kojoj zajednici odrastaju djeca, ili?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

Evo cvijeta i pisci se javili:
    Simic Bodrozic, Feric, Gotovac, Baretic ...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

daj pet cvijeta
    probudit ću cijelu kuću svojim smijehom.

znaš, dok se je još mislilo da je u našoj ekipi Prosperov Novak (ali iz 80-tih) još smo i imali neke šanse,ali sada kad je jasno da imamo Mirisi,zlato i tamjan Novaka, onda smo stvarno pokopani.

Mada opet mi imamo Božidara Alića (komad iz 80-tih). Ko klinka sam bila zatreskana u BA.

Ali kao i uvijek, odlučujuće je u kojoj je ekipi Seve
    Posljednje uređivanje od krojachica : 27.11.2013. at 23:02

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo jedne ankete, potrošite malo vremena, pomozite studentima
    http://surveys.questionpro.com/a/t/AKjHvZQY9I

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

majke mi, zbog načina na koji se tumači ovaj referendum mislim da će jako puno ljudi biti zbunjeno kada vidi što zapravo piše na listiću.
    strašno, na facebooku samo objave kao ona koju sam gore linkala; ono "ne dajte pederima da posvajaju našu djecu zar ne vide koliko su bolesni" i slično??
    jel sam glupa što me još uvijek iznenađuje koliko ljudi NE ZNAJU. i u svom neznanju i mržnji koriste najodvratnije moguće argumente koji samo govore o tome kakvi su oni sami.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

možda su naši ljepši, ali za-ekipa ima bolju ekipu za smijeh. suze su mi preksinoć frcale kad sam slušala daria šimića. i njegove potomke s noine arke. pa kako takvo nešto možete učiniti čovjeku?!

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    možda su naši ljepši, ali za-ekipa ima bolju ekipu za smijeh. suze su mi preksinoć frcale kad sam slušala daria šimića. i njegove potomke s noine arke. pa kako takvo nešto možete učiniti čovjeku?!
    Ajde, bar je Nou pogodio nakon što je ukrcao Adama i Evu

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    daj pet cvijeta
    probudit ću cijelu kuću svojim smijehom.

znaš, dok se je još mislilo da je u našoj ekipi Prosperov Novak (ali iz 80-tih) još smo i imali neke šanse,ali sada kad je jasno da imamo Mirisi,zlato i tamjan Novaka, onda smo stvarno pokopani.

Mada opet mi imamo Božidara Alića (komad iz 80-tih). Ko klinka sam bila zatreskana u BA.

Ali kao i uvijek, odlučujuće je u kojoj je ekipi Seve
    e bojim se, da vise igra u kojoj je ekipi thompson. al da je seve ljepsas, ljepsa je.

vis ti to, kako je novak vec znao, naslov zvuci vrlo aktualno: mirisi, zlato i tamjan

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

http://www.tportal.hr/kultura/knjize...-Vukovaru.html

i nesto lijepih misli:

Ivana Simić Bodrožić
    Ovim referendumom isključivo se želi diskriminirati određena manjina. Obitelj je postojala davno prije nama podrazumijevajuće definicije braka, kao što će ju, moguće, i nadživjeti. Dakle, ne radi se o obitelji. Ako se građani izjasne 'protiv', zagovornicima inicijative neće se promijeniti život, ali ako se, nažalost, izjasne 'za', ljudima koji o bilo čemu imaju drugačije mišljenje od većine prostor slobode još će se malo smanjiti. Tek tada, u takvoj Hrvatskoj, trebat će se moći živjeti.

Mani Gotovac
    Želim biti uz osobe koje volim. Zato mi ne treba papir. Treba mi sloboda. Želim živjeti u 21. stoljeću. To znači suprotstaviti se neznanju, lažima i strahu od bilo koje različitosti. Želim da se 48 milijuna kuna našeg novca odmah uloži u gradnju dječjeg doma, vrtića ili odjela za novorođenčad - u Vukovaru. I neka se to onda zove U ime obitelji. Ne želim glasovati za laž i licemjerje. Uvijek ću biti PROTIV.

Renato Baretić
    Glasat ću - uvijek i svuda! - PROTIV licemjerja, isključivosti i svake diskriminacije slabijega, PROTIV nametanja svojih stavova drugima i drugačijima, pa još s rukom duboko u njihovom džepu, glasat ću PROTIV tog obiteljskog nasilja nad zdravom pameću, glasat ću PROTIV beskrajnog promotivnog plagijatorstva i netransparentnih financija. Glasat ću, ukratko, baš kako ona blaga i skromna gospođa Markić u spotu majčinski traži: glasat ću onako kako mi nalaže savjest.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i ako gradonacelnik zagreba i njegovi savjetnici citaju:

postovani gospodine:
    ovaj referendum nije referendun ni o odgoju djece, ni o posvajanju djece.
    moze biti da vam je to promakla, pa ako vi nemate vremena, mozda se vasi savjetnici mogu pozabaviti tim, da vam to objasne. a ako i njima fali uvida, evo imaju ovdje 15 interesantnih strana.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

išla sam guglati božidara alića.
    bože dragi. koji puta je majke mi moje dobro živjeti u svom balonu i ne znati uopće da postoje ovakvi likovi i ovakvi tekstovi i mediji koji ih objavljuju i čitatelji koji ih lajkaju. .

evo njegov odvratan tekst na dnevno.hr.
    i to još tjedno objavljuje.
    tjedni pregled jednog hrvata.

ovo su riječi kojima on poimenice opisuje članove vlade, političare:
    nacrtano krme, obrijani četnik, srbijankamilanka opančarka, lepi greh, partija, žlundra od flundra, srbopederske manjine, jednooki ljigavi lignjun, danijela srbović koja okuplja petparačke kurve, četnički vojvoda zoran....

i onda je, preko uglatomislenog kretenoida jovanovića, došao do nedjelje. koja je sveti dan za obitelj i misu.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nadam se da će oni selebritiji koji se nisu javno izjasnili, glasati za. A zašto nisu, razumijem ih da je teško
    kao javna osoba staviti glavu na panj. Ipak danas ako si protiv u medijima pobireš lovorike, a ako si za, ravan
    si eichmannu. Tko će sutra angažirati neku eichmann-like personu?

spajalica i vertex, nigdje nisam rekla da vas koji ste protiv smatram da pljujete po Hrvatskoj niti da ste
    protudržavni neprijatelji. Moj komentar se odnosio na članke, koji se, ako su suvisli, diskvalificiraju, da su im autori
    odavno izgubili kredibilitet, ako su nesuvisli, onda ekipi frcaju suze od smijeha.

seni, referendum je o braku, jasno, ali jesu li homofobni i diskriminatori
    oni koji nisu za homoposvajanja, ili nisu? Ja mislim
    da ih se meće u istu vreću, tako da ti to praktički dođe na isto.

I još nešto, čitali se sigurno o ispadu (ili nastupu), ovisi kako tko gleda, Nikše Spremića u Europarlamentu,
    u kojem je Markić usporedio, u biti izjednačio s Eichmannom. Slažete li se vi s tim? Je li Markić kao Eichmann?
    Jesu li, slijedom toga svi koji su za, kao Eichmann?
    Što treba učiniti s pojedincima kao Eicmhmann (meni
    samo dva rješenja padaju na pamet-doživotni zatvor ili smaknuće)?

Ako referendum prođe, ispada da veći dio glasača treba, vi meni recite, što?
    Posljednje uređivanje od Dijana : 28.11.2013. at 08:16

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A, ovdje se znači odvija veselje....

Gospođa Markić me toliko iz dana i dan, iznova i iznova, uspije frapirati svojim lažima, obmanama, manipulacijama, đon obrazom, da mi ni dotična usporedba s Eichmannom nije toliko pretjerana...

No ne moramo biti doslovni, Dijana, time svakako ne smatram da treba ići u zatvor (nemam informaciju da je zasad nije počinila zločin takve vrste) ili biti smaknuta (ne vjerujem u smrtnu kaznu općenito), niti smatram da su svi koji će zaokružiti ZA lažovi i manipulatori najgore vrste i opasnih namjera poput gđe Markić.

Sama usporedba govori o jednom odnosu prema zlu i samom mehanizmu zla u svijetu, a ne o tome da su gđa Markić i pristaše inicijative ravni nacistima, takvo nešto ipak ne bih potpisala.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

išla sam guglati božidara alića.
    bože dragi. koji puta je majke mi moje dobro živjeti u svom balonu i ne znati uopće da postoje ovakvi likovi i ovakvi tekstovi i mediji koji ih objavljuju i čitatelji koji ih lajkaju. .

evo njegov odvratan tekst na dnevno.hr.
    i to još tjedno objavljuje.
    tjedni pregled jednog hrvata.

ovo su riječi kojima on poimenice opisuje članove vlade, političare:
    nacrtano krme, obrijani četnik, srbijankamilanka opančarka, lepi greh, partija, žlundra od flundra, srbopederske manjine, jednooki ljigavi lignjun, danijela srbović koja okuplja petparačke kurve, četnički vojvoda zoran....

i onda je, preko uglatomislenog kretenoida jovanovića, došao do nedjelje. koja je sveti dan za obitelj i misu.
    Ostala sam bez teksta.
    Mislila sam da je ovakav izričaj moguć samo u komentarima na portalima... kad ono...
    Sigurna sam da bi netko tko je kvalificiran za to, vrlo brzo odredio šifru bolesti.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo malo dobroga raspoloženja za dobro jutro

mario,

https://www.youtube.com/watch?v=l-jYz6QZr5U

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ako referendum prođe, ispada da veći dio glasača treba, vi meni recite, što?
    ništa, ja cu trebati razmisliti kako dalje mirno zivjeti sa tom većinom

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I još nešto, čitali se sigurno o ispadu (ili nastupu), ovisi kako tko gleda, Nikše Spremića u Europarlamentu,
    u kojem je Markić usporedio, u biti izjednačio s Eichmannom. Slažete li se vi s tim? Je li Markić kao Eichmann?
    Jesu li, slijedom toga svi koji su za, kao Eichmann?
    ?
    za mene usporedba nije pretjerana. ja si mogu dozvoliti politički nekorektne usporedbe.
    za mene je markić kao eichmann. za mene je ona - zla.
    kao eichmann, bez moći koju je on imao. i on bi, u nekom drugom povijesnom trenutku, bio čovjek za koga nitko nikada ne bi čuo. poštar ili državni službenik. ne znamo što bi bilo da nju stavimo u taj povijesni trenutak, u recimo 1939. i damo joj moć koju će uskoro dobiti kada prođe referendum. srećom 2013. je pa nikada nećemo ni saznati.

ali ne svi koji će glasati za. to nikako.
    previše volim ljude da bih to mislila, da su svi zli. vjerujem u ljude, pa i kod ovakvih podjela. bez obzira na njihove, odnosno naše, slabosti i mane. vjerujem da je većina ljudi dobra. velika većina.

ne i svi.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 28.11.2013. at 09:15

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nažalost, nije ako, nego kad referendum prođe. dakle, kad referendum prođe onda se većini glasača trebamo duboko pokloniti i svi im se zahvaliti što su nas spasili od te strašne sudbine koja bi nas bila zadesila u slučaju da je odluka bila drugačija. odmah nakon što budu objavljeni rezultati, svi ćemo osjetiti silno olakšanje, jer su ovi tihi i hrabri heroji spasili Hrvatsku. u Hrvatskoj će nastupiti stanje blagostanja i blaženstva, svi će nezaposleni dobiti posao, gladni će postati siti, bolesni ozdraviti...ma, jedva čekam ponedjeljak. sad kad sam pročitala Alića, sigurna sam da moram promijeniti stranu, potpuno me "očarao".

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

jao, apricot, hvala za link, umrla sam od smijeha, ne znam kako je bilo branku...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kao eichmann, bez moći koju je on imao. i on bi, u nekom drugom povijesnom trenutku, bio čovjek za koga nitko nikada ne bi čuo. poštar ili državni službenik. ne znamo što bi bilo da nju stavimo u taj povijesni trenutak, u recimo 1939. i damo joj moć koju će uskoro dobiti kada prođe referendum. srećom 2013. je pa nikada nećemo ni saznati.
    Samo se nadam da sadašnji povijesni trenutak nije pogodan da se ponovno razvije koncept banalnosti zla

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

mario,

Moji bivši sugrađani su vidim dobro prihvatili pjesmu

iako, bojim se da to u nedjelju neće baš potvrditi

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Moj komentar se odnosio na članke, koji se, ako su suvisli, diskvalificiraju, da su im autori
    odavno izgubili kredibilitet, ako su nesuvisli, onda ekipi frcaju suze od smijeha.
    Čuj, ono što ste vi ovdje linkale kao suvislo nekima od nas izgleda, zvuči i jest vrlo nesuvislo, a osim toga, važno je tko što kaže i napiše.
    Osobe svojim javnim djelovanjem stječu nekakav kredibilitet, a to što ga Čičak, Alić i slični nemaju, to stvarno nije do trenutka ovdje i našeg truda da dokažemo da ga nemaju. Jednostavno, javne su osobe (organizacije, portali..) i stav o njima izgrađen je davno prije ovog protiv/za, barem što se mene tiče.

Ono što ti nazivaš nesuvislim, a mi drugi, eto, lajkamo i šeramo, a to je valjda taj sudar svjetonazora. Svijet koji gledamo oko sebe ne gledamo sličnim dioptrijama ni filterima.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

mario,

Sjajno

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam stigla zadna 2 dana pratiti topic i ne znam je li već netko spomenuo sličnu situaciju... Sad sam došla iz vrtića, išla pokupiti malca, a nisam bila u vrtiću nekih 10 dana...

I imam što vidjeti .

Odmah na ulazu na paonu na koji svaki tjedan vješaju dječje radove, ovaj tjedan (ne znam zapravo koliko dugo) piše "Ovo je obitelj...". Baš tako, s tri točkice. Svim silama sam se trudila odgodnetnuti što bi to sve trebalo govoriti, i kakvu su obitelj to djeca crtala... i ne bih se vjerojatno toliko uzrujala da ispod panoa, ni više ni manje nije bio zaljepljen letak "u ime obitelji i zaokruži za". Usput da napomenem taj dio vrtića je i biračko mjesto za pola kvarta. Kako prigodno. Pišem pismo ravnateljici vrtića, ali trenutno sam toliko ljuta da sam... jako ljuta...
    Ima koja neki smireni i racionalni argument? Ja trenutno nemam .
    Ne znam je li vam promakao moj jučerašnji post, ili nitko nema komentar... ali još uvijek pišem taj mail, i mučim se što da napišem, a želim ga poslati, pa ako ima tko neku pametnu, molim pliz. Hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

istu takvu prijavu smo dobile i u rodu
    možeš li fotkati?
    a mi ćemo poslati na GU
    ili ti pošalji, svejedno

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Možda nešto kao da se trenutno u Hrvatskoj vodi kampanja oko teme oko koje je javnost podijeljena i da se od institucije poput vrtića očekuje da ne sudjeluje u takvoj vrsti kampanje jer riječ je o instituciji koju financiraju porezni obveznici i svi roditelji, pa i oni koji ne podupiru UIO ili nemaju mišljenje. Osim toga, nije red da se institucije koje služe odgoju djece instrumentaliziraju ni u kakvim političkim kampanjama, niti da se kroz dječiji vrtić vrši agitacija za bilo koju stranu.
    Reci da si zgrožena i da očekuješ da maknu sve promidžbene materijale strane u kampanji, kako prije, tako i poslije referenduma.

Možeš, ako misliš da treba, spomenuti i da ćeš obavijestiti medije (što možeš učiniti i ovako) i/ili spomenuti da ćeš u suprotnom obavijestiti nadležno ministarstvo/tijelo lokalne samouprave/inspekciju i sl.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pročitala sam ovo Alićevo
    strašno
    je li to profil ljudi koji su ZA?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hvala zuska, odlično!

apri, što je GU?

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    pročitala sam ovo Alićevo
    strašno
    je li to profil ljudi koji su ZA?
    Pa to su ljudi koji, koliko sam razumjela, Dijani zvuče suvislo?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Čuj, ono što ste vi ovdje linkale kao suvislo nekima od nas izgleda, zvuči i jest vrlo nesuvislo, a osim toga, važno je tko što kaže i napiše.
    Osobe svojim javnim djelovanjem stječu nekakav kredibilitet, a to što ga Čičak, Alić i slični nemaju, to stvarno nije do trenutka ovdje i našeg truda da dokažemo da ga nemaju. Jednostavno, javne su osobe (organizacije, portali..) i stav o njima izgrađen je davno prije ovog protiv/za, barem što se mene tiče.

Ono što ti nazivaš nesuvislim, a mi drugi, eto, lajkamo i šeramo, a to je valjda taj sudar svjetonazora. Svijet koji gledamo oko sebe ne gledamo sličnim dioptrijama ni filterima.
    Ne znam što je nesuvislo u Izjavi HHO-a. tu se valjda primjenjuje kriterij tko piše..ok, tu se zbilja razlikujemo.

Meni je puno bitnije ŠTO netko piše nego TKO to piše, ne dajem nikome UNAPRIJED kredibilitet, niti ga uskraćujem.
    Da imam neka očekivanja od pojedinih autora, imam, ali svakom, ajmoreć, "dajem šansu".

I još nešto, ja baš ništa što ste vi linkali, nisam nazvala nesuvislim.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

alex, nije to profil ljudi koji su za.

stvar je u tome da je propaganda koju plasira u ime obitelji vrlo nejasna, i prosječnom čovjeku koji nema vremena ni koncentracije pruža laži oko referenduma. cijela ta kampanja zasnovana je na lažima i manipulacijama, ali izgleda da ne postoji pravni instrument koji bi to sankcionirao.

ja se tješim idejom, vidim da i ina tako misli, da će uio pasti na jasnije postavljenim ciljevima. jer ne vjerujem da je naša javnost maligna, samo je neuka i izmanipulirana.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da se dopunim:
    Da imam neka očekivanja od pojedinih autora, imam, ali svakom, ajmoreć, "dajem šansu", zato sam i molila neki članak s pozitivom o Hrvatskoj s Dežulovićem kao autorom, čisto da ne bude jednoobrazan kakav jest.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

dijana, dobila si odgovor: dežulović traži greške ne zato što ne voli hrvatsku, nego zato što želi da ona bude bolja.

mada, iskreno, ja kao 100% hrvatica ne razumijem koncept ljubavi prema hrvatskoj. volim neke dijelove i neke ljude, ali što to stvarno znači voljeti hrvatsku i kako je to mjerodavno za ovu raspravu?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ne znam kako imate volje citati Alića, ja sam nakon par recenica zatvorila prozor. A sto se tice njega i njegove zivota imala sam priliku upoznati, pa bi se suzdrzala o pisanju sta mislim o njemu kao osobi, jer nije primjereno forumu. za razliku od njega ipak imam malo kulture.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

- Nadam se da će svi normalni ljudi na referendumu zaokružiti 'za'. Vjerujem da ćete isto tako i vi glasati gradonačelniče – rekao je Mario Župan (HDZ).
    pa sad znate što vam je činiti

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    dijana, dobila si odgovor: dežulović traži greške ne zato što ne voli hrvatsku, nego zato što želi da ona bude bolja.

mada, iskreno, ja kao 100% hrvatica ne razumijem koncept ljubavi prema hrvatskoj. volim neke dijelove i neke ljude, ali što to stvarno znači voljeti hrvatsku i kako je to mjerodavno za ovu raspravu?
    X!

mene stvarno zanima što će biti slijedeći potez UIO ukoliko referendum prođe
    nekako mislim da će to biti MPO ili AB :/

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ne znam što je nesuvislo u Izjavi HHO-a. tu se valjda primjenjuje kriterij tko piše..ok, tu se zbilja razlikujemo.

Meni je puno bitnije ŠTO netko piše nego TKO to piše, ne dajem nikome UNAPRIJED kredibilitet, niti ga uskraćujem.
    Da imam neka očekivanja od pojedinih autora, imam, ali svakom, ajmoreć, "dajem šansu".

I još nešto, ja baš ništa što ste vi linkali, nisam nazvala nesuvislim.
    Onda sam te krivo shvatila, sorry.
    Oko HHO-a sam ti već napisala, otkako ga je preuzeo Čičak (tj. prije toga Banac), HHO je izgubio kredibilitet koji je prije imao. Znam da takav kakav je nekad bio nije odgovarao desnici jer se bavio ugroženim skupinama i manjinama u društvu, ali među domaćim i međunarodnim organizacijama bio je vjerodostojan i predstavljali su ga ljudi koji su imali znanstveni, ljudskopravaški i osobni ugled. Onda se dogodila smjena ljudi, bilo je tu nekih skupština, odlazaka, dolazaka, preuzimanja...to je bilo prije par godina. Sad se svode na izdavanje priopćenja jer nemaju nekih aktivnosti, a kad je riječ o političkim priopćenjima, ona uglavnom podilaze desnici. HHO u medijima danas nema težinu koju je nekad imao.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

apri, što je GU?
    Gradski ured

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zar božidar alić smije onako pisati? ono je jezivo. postoji li neki zakon? mislim, to je čisti govor mržnje. preporučam da se ne zeznete kao ja, pročitate i dobijete mučninu za narednih mjesec dana.

Kloto avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sinoć je u paralelama profesor s politologije objasnio da, ako referendum prođe, stanje se betonira barem narednih 50 godina.
    Mislim da ću djetetu ponuditi studiranje u inozemstvu kad naraste.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne kužim kako je moguće da se netko na ovoj temi zbilja ponosio da je B Alić na njegovoj strani.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

super je emisija na dnevnik.hr sa sandijem blagonićem, odlično se suprotstavio markićki. jel maštate nekad da će ipak u nedjelju većina biti PROTIV? ja moram priznati da da. ne zato što mislim da je moguće, više onako adolecentski, kao kad zamišljam da će me tom waits na nekom koncertu pozvati na stejdz i otpjevati mi jersey girl.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim kako je moguće da se netko na ovoj temi zbilja ponosio da je B Alić na njegovoj strani.
    ja stvarno ne razumijem kako on to smije pisati? ne sjećam se kad sam tako nešto pročitala. da li on voli hrvatsku više od b.dežulovića?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa dobto na koju foru ovo of alica nije laznjivo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •