Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Čuj, ono što ste vi ovdje linkale kao suvislo nekima od nas izgleda, zvuči i jest vrlo nesuvislo, a osim toga, važno je tko što kaže i napiše.
    Osobe svojim javnim djelovanjem stječu nekakav kredibilitet, a to što ga Čičak, Alić i slični nemaju, to stvarno nije do trenutka ovdje i našeg truda da dokažemo da ga nemaju. Jednostavno, javne su osobe (organizacije, portali..) i stav o njima izgrađen je davno prije ovog protiv/za, barem što se mene tiče.

Ono što ti nazivaš nesuvislim, a mi drugi, eto, lajkamo i šeramo, a to je valjda taj sudar svjetonazora. Svijet koji gledamo oko sebe ne gledamo sličnim dioptrijama ni filterima.
    Ne znam što je nesuvislo u Izjavi HHO-a. tu se valjda primjenjuje kriterij tko piše..ok, tu se zbilja razlikujemo.

Meni je puno bitnije ŠTO netko piše nego TKO to piše, ne dajem nikome UNAPRIJED kredibilitet, niti ga uskraćujem.
    Da imam neka očekivanja od pojedinih autora, imam, ali svakom, ajmoreć, "dajem šansu".

I još nešto, ja baš ništa što ste vi linkali, nisam nazvala nesuvislim.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam što je nesuvislo u Izjavi HHO-a. tu se valjda primjenjuje kriterij tko piše..ok, tu se zbilja razlikujemo.

Meni je puno bitnije ŠTO netko piše nego TKO to piše, ne dajem nikome UNAPRIJED kredibilitet, niti ga uskraćujem.
    Da imam neka očekivanja od pojedinih autora, imam, ali svakom, ajmoreć, "dajem šansu".

I još nešto, ja baš ništa što ste vi linkali, nisam nazvala nesuvislim.
    Onda sam te krivo shvatila, sorry.
    Oko HHO-a sam ti već napisala, otkako ga je preuzeo Čičak (tj. prije toga Banac), HHO je izgubio kredibilitet koji je prije imao. Znam da takav kakav je nekad bio nije odgovarao desnici jer se bavio ugroženim skupinama i manjinama u društvu, ali među domaćim i međunarodnim organizacijama bio je vjerodostojan i predstavljali su ga ljudi koji su imali znanstveni, ljudskopravaški i osobni ugled. Onda se dogodila smjena ljudi, bilo je tu nekih skupština, odlazaka, dolazaka, preuzimanja...to je bilo prije par godina. Sad se svode na izdavanje priopćenja jer nemaju nekih aktivnosti, a kad je riječ o političkim priopćenjima, ona uglavnom podilaze desnici. HHO u medijima danas nema težinu koju je nekad imao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •