Pokazuje rezultate 1 do 50 od 259

Tema: kako razmisljate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kad već pričamo o snovima, noćas sam sanjala svoje vjenčanje
    bilo je na brodu, a na vjenčanju mi je bio cijeli razred i gimnazije.
    i, udavala sam se za mm-a, ali ga nije bilo u snu.
    i bilo je jako zabavno

jako rijetko u zadnje vrijeme sanjam ili, kako kaže seni, valjda se rijetko sjećam snova. a super mi je to.
    a tijekom ovog sna, noćašnjeg, točno se sjećam kako sam znala da sanjam i kako sam se trudila vidjeti jel u boji ili crno-bijelo. valjda radi ovog topika al nemam na to odgovor.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 17.01.2014. at 09:05

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Je li bilo na ovom brodu?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    kad već pričamo o snovima, noćas sam sanjala svoje vjenčanje
    bilo je na brodu, a na vjenčanju mi je bio cijeli razred i gimnazije.
    i, udavala sam se za mm-a, ali ga nije bilo u snu.
    i bilo je jako zabavno

jako rijetko u zadnje vrijeme sanjam ili, kako kaže seni, valjda se rijetko sjećam snova. a super mi je to.
    a tijekom ovog sna, noćašnjeg, točno se sjećam kako sam znala da sanjam i kako sam se trudila vidjeti jel u boji ili crno-bijelo. valjda radi ovog topika al nemam na to odgovor.
    He he he, baš lijepo i romantično....

Inače, kad bolje razmislim, ja pamtim snove kad se ne moram prisilno probuditi nego se probudim spontano kad se naspavam (godišnji odmor, vikendi mi nisu dovoljni).

O snovima je već bilo topica, ali možda ne bi škodilo otvoriti novi. Ja svoje snove ne dijelim na one "u boji" (odnosno s pretežno vizualnom percepcijom) i crno-bijele, nego one koji izgledaju kao filmovi iz nekog drugog života (i ponavljaju se) i one koji su prežvakavanje zbivanja iz sadašnjeg života...

Najbolja fora koju sam zapamtila je kako se vozim u liftu koji ide horizontalno, pa taj lift izlijeće iz zgrade i ja izletim iz njega kao u transu na livadu punu rascvjetanih maslačaka... I još razmišljam o tome da moram reći osobi toj-i-toj (stvarnoj osobi) zaduženoj za održavanje liftova da provjeri lift.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ahahahahaha!
    ovo me vraca u dane testova i ispita kad bi sanjala pitanja i odgovore.
    najjace mi je kad sam sanjala latinski (kojeg najvise ne volem, koji mi je uvijek bio najtezi predmet). bozmeoprosti.

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Ja svoje snove ne dijelim na one "u boji" (odnosno s pretežno vizualnom percepcijom) i crno-bijele, nego one koji izgledaju kao filmovi iz nekog drugog života (i ponavljaju se) i one koji su prežvakavanje zbivanja iz sadašnjeg života...
    moji su svi u boji. ne mogu zamisliti kako bi izgledao B/W.
    vecina ih je u zarkim bojama, onako, metalik. i toplim.

al da, i ja dijelim snove na te, ponavljajuce (iako se nikad sam san ne ponavlja vec naprosto znam da sam tu vec bila iako sam prvi put tamo i tocno znam di se sta nalazi), ljudi se ne ponavljaju, samo prostor, lokacija, ponekad situacija.
    one koji procesuiraju nesto aktualno (nocas sam sanjala faraone i goa'ulde jer sam zaspala uz stargate i epizodu seth :D) i one koji procesuiraju nesto sto me muci, pokusavaju naci rjesenja.

kad ste vec spomenule igrice, bila je jedna koju sam igrala prije sto godina, navukla se skroooz, igrala je dan-noc. nisam spavala. i onda nikako preci jedan level, nikako rijesiti zagonetku. i nikako. i brdo nas pokusava, nop. i odustanem, odem spavati i u pet ujutro se probudim jer sam sanjala kako prelazim taj level i pronasla rjesenje. upalila sam tv, spojila PS, napravila ono sto sam u snu i etoga prosla level.

inace juran, jutros sam iz kreveta pokusala skuziti flow, al nije islo. budem nakon kave.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 17.01.2014. at 10:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •