Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
kad već pričamo o snovima, noćas sam sanjala svoje vjenčanje
bilo je na brodu, a na vjenčanju mi je bio cijeli razred i gimnazije.
i, udavala sam se za mm-a, ali ga nije bilo u snu.
i bilo je jako zabavno

jako rijetko u zadnje vrijeme sanjam ili, kako kaže seni, valjda se rijetko sjećam snova. a super mi je to.
a tijekom ovog sna, noćašnjeg, točno se sjećam kako sam znala da sanjam i kako sam se trudila vidjeti jel u boji ili crno-bijelo. valjda radi ovog topika al nemam na to odgovor.
He he he, baš lijepo i romantično....

Inače, kad bolje razmislim, ja pamtim snove kad se ne moram prisilno probuditi nego se probudim spontano kad se naspavam (godišnji odmor, vikendi mi nisu dovoljni).

O snovima je već bilo topica, ali možda ne bi škodilo otvoriti novi. Ja svoje snove ne dijelim na one "u boji" (odnosno s pretežno vizualnom percepcijom) i crno-bijele, nego one koji izgledaju kao filmovi iz nekog drugog života (i ponavljaju se) i one koji su prežvakavanje zbivanja iz sadašnjeg života...

Najbolja fora koju sam zapamtila je kako se vozim u liftu koji ide horizontalno, pa taj lift izlijeće iz zgrade i ja izletim iz njega kao u transu na livadu punu rascvjetanih maslačaka... I još razmišljam o tome da moram reći osobi toj-i-toj (stvarnoj osobi) zaduženoj za održavanje liftova da provjeri lift.