Ajme, divnoOsim što je prekrasan okoliš i pogled na more i grad, staza je odlična, ima i lagane uzbrdice i baš dobrih uspona za dobivanje kondicije (koje još nisam svladala, nadam se da ću ovo ljeto). I dobro da radiš po programu, svaki je početnički dobar, a kad stekneš neku bazu već možeš prilagoditi sebi.
Nemam ideju za petu i žulj, to mi se dogodilo samo s jednim tenisicama, i to prvima za trčanje, srećom su se brzo raspale.
Nisam znala da postoji i škola, super! Bosniće sam srela u Murteru i na noćnom maratonu na nasipu, on je izuzetno brz za svoje godine!
Wow! Bez teksta sam. Nitko koga znam od žena, i koje dulje treniraju, ne trči tako brzo![]()
Alga, dobro došla! I meni se to čini malo puno, ja bih rasporedila jedan dan snagu, a jedan cardio, tj. orbitrek. Koliki ti je puls kad dođe do maksimuma i kako je mjeren, imaš traku oko prsa?
Anci, pejs ti je odličan! Nije kod trčanja bit svaki put dati maksimum. Ja sve što trčim iznad 8-9 km trčim tim pejsom, jer tu treniraš izdržljivost, a na brzini radim na skroz kratkim dionicama.