Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
Prekjučer sam pitala za tenisice, jučer sam ih kupila, a danas otišla trčat. Vikki će se svidjet lokacija - šetnica Sv. Ante.
Našla sam raspored treninga škole trčanja i odradila prvi trening.
Ajme, divno Osim što je prekrasan okoliš i pogled na more i grad, staza je odlična, ima i lagane uzbrdice i baš dobrih uspona za dobivanje kondicije (koje još nisam svladala, nadam se da ću ovo ljeto). I dobro da radiš po programu, svaki je početnički dobar, a kad stekneš neku bazu već možeš prilagoditi sebi.
Nemam ideju za petu i žulj, to mi se dogodilo samo s jednim tenisicama, i to prvima za trčanje, srećom su se brzo raspale.

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
Marta, dogodine na pariški maraton: http://www.sibenik.in/ostali_sportov...izu/38688.html
Nisam znala da postoji i škola, super! Bosniće sam srela u Murteru i na noćnom maratonu na nasipu, on je izuzetno brz za svoje godine!

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
call me Forest. 15 km jutros, pace 4.15,sve skupa 63 min. jako sam zadovoljna.
Wow! Bez teksta sam. Nitko koga znam od žena, i koje dulje treniraju, ne trči tako brzo

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
Hvala na dobrodošlici..Evo me…prijavljujem 1 h orbitreka i 1 SD30 level 1 odmah nakon toga. To mi je prvi put da radim ove vježbe (bučice od 1,5 kg ) ..ostavila sam mjerač pulsa od orbitreka i na meni najtežim vježbama kao sklekovi (ne mogu to nikako) puls dodje nakon samo jednog na maximum i stroj pišti kao blesav i moram stati .. i to mi se dogodilo i na cardiu par puta..da li je to zato što još nemam kondicije ili nisam trebala u nastavku nakon orbitreka, ali sam mislila..taman sam se dobro zagrijala?
Alga, dobro došla! I meni se to čini malo puno, ja bih rasporedila jedan dan snagu, a jedan cardio, tj. orbitrek. Koliki ti je puls kad dođe do maksimuma i kako je mjeren, imaš traku oko prsa?

Anci, pejs ti je odličan! Nije kod trčanja bit svaki put dati maksimum. Ja sve što trčim iznad 8-9 km trčim tim pejsom, jer tu treniraš izdržljivost, a na brzini radim na skroz kratkim dionicama.