Ribica i meni isto bilo, neugodno ali proci ce
Micamaca 3put sam u trudnoci lijecila candidu, samo odradi terapiju do kraja i bit ce sve ok![]()
Ribica i meni isto bilo, neugodno ali proci ce
Micamaca 3put sam u trudnoci lijecila candidu, samo odradi terapiju do kraja i bit ce sve ok![]()
Žgaravica jeeee?Ne hvalim se, puj puj.
Mislim da sam danas uzela duplu dozu prenatala i magnezija![]()
Previše je ove droge, gubim se...
a gle, prenatal kao zatvara, a mg otvara pa si taman na nuli
Sent from my A0001 using Tapatalk
Curke nadam se da uživate u vikendu!
Ima li koja od vas piercing u pupku? Ja ga imam i ne smeta mi uopće sad sam 20tj i ni ne znam da ga imam.. Nitko mi nista ni nije rekao, valjda je to ok..
Zgaravicu imam od prvog dana pa tako do kraja t.
Posljednje uređivanje od orange80 : 07.09.2015. at 00:05
Pobjegla poruka.
....samo sto se zgaravica meni ocituje kao neprestano kasljanje, dakle punih 8 mjeseci koliko sam bila trudna, a u ovoj trudnoci mi jos ta kiselina izaziva upalu sinusa pa i smrcam od kad sam zatrudnila.
Na vecer ne znam da li je gore kad sam sita, ili polusita jer rigam skoro pod obavezno, a i vrlo cesto rano u jutro.
sigurno ne pomaze ni to sto cijeli dan sjedim na poslu, jer tocno vidim koliko mi je lakse preko vikenda i bilo preko godisnjeg kad sam mogla kombinirati lagano kretanje, stajanje i leci si na par minuta.
od hrane mi najvise pase juhica, koja mi je na poslu isto tesko dostupna![]()
Posljednje uređivanje od orange80 : 07.09.2015. at 00:17
E da, a spavam sjedecki cijelu t. vec mi je to normala samo mi nije normala sto se bas i ne odmorim i opet je pritisak na trbuhu.
rennie nisam probala jer mislim da bi to bila kap u moru, onda bi ga morala stalno uzimati , a strah me je te kemije....
Orange, nema bas nista tako strasno u Rennie-u. Kalcij karbonat (kreda) i nesto magnezija. I vjerojatno nesto sto ih drzi skupa. Uzmi ako ti je lose.
znači hrvatski tums
nemam piercing, ali vjerujem da ga se mora skinuti u nekom trenutku jer smeta. ako ništa drugo, na porodu.
ali imam tri m(l)adeža kraj pupka, onako srednje veličine. što se s njima desi?
Sent from my A0001 using Tapatalk
Mi smo na pregledu danas u 13.30. Zlo mi je, dobila proljev...![]()
joj mumić, neću ti klišeje ponavljati. drži se i javi iza![]()
![]()
Mumika,nek danas sve prejde kak si želiš![]()
Moj pregled je u srijedu oko 10.
Ja se pak pitam oče li moj pupak izdržati...imala sam laparo mjesec dana prije embriotransfera i več sad se rastegnul ožiljak dosta,a tek sam na pola trudnoče. Ono,pretpostavljam da nema šanse da se "odveže"
![]()
Muma, sretno na pregledu!
Mi idemo sljedeći tjedan, u utorak. Jedva čekam. Zato će mi ovaj tjedan trajati sto godina. Tako mi je uvijek prije pregleda.
Anemona čime si mazala?
Muma sretno!
Muma sretno!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Muma sretno ~~~~~~~~~
Mi danas 35 tt![]()
Super vijest!
Taman sam sa pregleda i trudnoća je napokon idealna.
20+1 tt.
Dečko je već oko 25 cm, 420 grama težak. Oko tjedan dana napredniji.
Cerviks je 4 cm i nije više problem, beba je visoko, srce kuca baš kako treba, hematoma nema, zatvorena sam u potpunosti. Ma sve je odlično.
Dobila sam dozvolu i za lagane šetnje i kino.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posljednje uređivanje od Icsi : 07.09.2015. at 14:48
icsi, divne vijesti! kako ćeš proslaviti? gdje prvo ideš?
micamaca, pa još malo i seliš se na onaj topic "kako provodite zadnje dane u trudnoći"![]()
Icsi, super vijesti!
Muma, drzim fige da je sve ok.
Ja cu na pregled za 10 dana. Jedva cekam glukozu u bocici.
Bravo Icsi!
Mi dobili malo poletaCervix je i dalje 24mm, ctg odličan a beba je narasla. Na 1900g smo. I dalje kasni nekih 7-10 dana ali očekivano s obzirom na moju i muževu konstituciju, činjenicu da je cura, da je braco isto bio malen... Važno da ona raste i da je ne tjeraju van. Samo nek ostane unutra i skuplja gramiće. Crknuta sam i noge me bole od ove prevelike aktivnosti
![]()
Icsi i Muma, predivne vijesti!!!![]()
![]()
Jako mi je drago zbog vas i nadam se da će i do kraja sve biti u najboljem redu!
Icsi, Muma bravo za bebice!
Mis smo sljedeci ponedjeljak na pregledu. Bas me zanima koliko smo dobili grama. Kakvo je stanje kod vas sa zeljezom? Prosli mjesec je bio 5,8 a sad se popravio ali je na donjoj granici 8,1. Doktorica nije puno reagirala na 5,8 vec samo rekla da uzimam vise vitamina C. Uzimala sam prenatal od Solgara, sok od cikle, svjeze smokve i crno grozdje pa ga je to malo poboljsalo.
Muma,![]()
Ribice,ja nisam nikad vadila željezo,vadim hemoglobin koji je pred mj dana bio 120 i dr nije trzala na to.
Posljednje uređivanje od žužy : 07.09.2015. at 18:52
Tak je nekak i kod nas...ja sam dobila heferola na hemoglobin od 117, al mi ga druga dr ukinula nakon dva tj dok mi je hemoglobin bio 113. Kao,stignemo več uvesti željezo...sad nešto unesem prenatalom,ali očito ne preveč. No ja sretna dok nemoram heferola.
Pijem povremeno i domaći sok od aronije...pa možda se digne još malo.
Željezo 16, hemoglobin 130, feritin 55.
Nekad je dobro imati usporeni metabolizam eritrocita.![]()
Muma, icsi odlične vijesti!!!
meni je željezo na donjoj granici, ali jučer mi doktor kaže da još nećemo ništa uvoditi.
a ni ja ne osjećam neke probleme. moram provjeriti koliko željeza ima u elevitu pa da njega malo češće pijem.
a zašto sam jučer bila kod doktora? da mi prepiše terapiju za ureaplasmu i mycoplasmu
pojavile se u brisu, koncentracija je samo 10x4, ali svejedno.
pitala sam postoji li mogućnost da ona utječe na smekšavanje cerviksa, rekao je u nategnutoj teoriji da, ali da ne razbijam glavu time.
baš sam se nanervirala. ne kužim, jel ona isto uvijek prisutna samo se pojavi kod pada imuniteta ili?
jer bris od siječnja prije trudnoće je bio čist na sve.
i još pitanjce - čini li vam se da su vam bebe mirnije kad je niža temperatura?
moja nekako kao da se zavukla negdje dublje gdje je manje osjetim.
prije je imala baš trenutke kad bi tulumarila, zadnjih par dana baš rjeđe.
Meni se cini da je moja podivljala od kad je bura ali moguće samo da ju osjetim vise i jasnije nego prije par dana..
Mene po noći lupka stalno ne mogu zaspat, nadam se da nece biti takva praksa kad izađe van![]()
melange,dal si imala kakve indikacije za rađenje brisa sad,iscjedak,svrbež..il je to praksa tvog gina? Podsjeti me..
Moja u pravilu radi obavezno briseve u prvom tromj. Ali veli pošto sam ih ja napravila prije trudnoče i sve bilo čisto,sad bi mi ih vadila samo ako ima indikacije za to.
Pa me zanima kak je to s tobom išlo...vjerujem da te strah,čim čuješ za neku beštiju..kolko god je malo bilo.
Meni se pak čini da mi trbuh stagnira s rastom zadnji tjedan...ili to on raste po fazamaajmo iskusne.
Ono,najednom mi se pojavio i baš se vidlo da to više nije nadutost..i sad je isti neko vrijeme.
A mišek me najjače lupka ujutro rano i navečer,preko dana ga isto stalno osjetim ali slabije...u biti kako kad. Samo nek on lupka![]()
Zuzy i meni raste po fazama. U pocetku mi se isto cinilo da je manji pa da ne raste... Slikam ga svako nekoliko dana pa vidim razliku. Povecava se on al polako i ide u daljinu. U sirinu nista. S ledja se uopce ne bi reklo da sam trudna a usla u 34tt.
Meni je hemoglobin 113, i doktorica u bolnici je rekla da je to normalno kod trudnica, a željezo mi nisu ni kontrolirali... kao, ionako ga pijem svaki dan.
melange ja nisam baš dobar primjer jer je moja curka bila izložena bolničkom tretmanu pa nije uopće imala svoj ritam, ali sad se ponovno vratila na staro i jednako je aktivna (samo više ne može baš udarati, više je to namještanje, meškoljenje, pa nabije lakat, nogu i sl...)...tako da ja nisam primijetila neku razliku.
žužy zadnji tjedan ne raste?Moj ne raste 2 mjeseca, a ni moja kilaža. I nije mi to jasno... nikako, ali očito su moje trudnoće takve. Da mi je drago, nije ni malo, ali nemam baš što napraviti po tom pitanju.
Muma,pa tvoja je prava dama,a dame kriju kileok,njene znamo..ali ih ona ukomponira u tvoje tak da ti ni ne skužiš da si se zdebljala. Misliš da ne dobivaš,a u biti dobivaš
I moj trbuh ide prema ravno...baš ga bum poslikala pa stavila na onu temu s bušama.