Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam i dalje pozitivno sokirana nasom uciteljicom.
    Zena sve pamti, super je koncentrirana , ne zamara se ( niti djecu i roditelje ) detaljima nego gleda cijelu sliku i ima smisla za humor.
    Bila sam na prvim informacijama pa su ovo detaljniji dojmovi.
    Ali mail nemamo, niti telefon, a informacije su jednom mjesecno u popodnevnoj smjeni.
    To nisam imala niti sa starijim pa mi je svejedno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam i dalje pozitivno sokirana nasom uciteljicom.
    Zena sve pamti, super je koncentrirana , ne zamara se ( niti djecu i roditelje ) detaljima nego gleda cijelu sliku i ima smisla za humor.
    Bila sam na prvim informacijama pa su ovo detaljniji dojmovi.
    Ali mail nemamo, niti telefon, a informacije su jednom mjesecno u popodnevnoj smjeni.
    uh sirius ovo je krasno za čuti baš ste imali sreće.

Meni se L.-ina učiteljica jako sviđa prem onome što mi dijete priča i koliko sam vidjela. Jel bih trebala otići na prve informacije? nemam iskustva sa školom pa ne znam kojii je običaj i koliko često.
    Inače imamo infromacije svaki tjedan, jedan tjedan ujutro, drugi tjedan popodne.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, kad mi frendica prica kako "njena" uciteljica svima prvo prije izleta posalje mail s detaljnim planom i programom, a nakon izleta opis sa slikama, pitam se da li nam djeca idu u istom gradu/drzavi u skolu.
    Za informacije mi je i dalje glupo, sto se ima "organizirati", ima bit tamo i cekati da li ce netko doci. Ionako nam je rekla unaprijed da nemamo sto vise pricati od 5 minuta, vec vidim da ce bit jedna-dvije njene recenice i - iduci. No javim kad uspijem otici prvi put, do sada informacija uopce nije bilo, pocele su ovaj tjedan...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, kad mi frendica prica kako "njena" uciteljica svima prvo prije izleta posalje mail s detaljnim planom i programom, a nakon izleta opis sa slikama, pitam se da li nam djeca idu u istom gradu/drzavi u skolu.
    Za informacije mi je i dalje glupo, sto se ima "organizirati", ima bit tamo i cekati da li ce netko doci. Ionako nam je rekla unaprijed da nemamo sto vise pricati od 5 minuta, vec vidim da ce bit jedna-dvije njene recenice i - iduci. No javim kad uspijem otici prvi put, do sada informacija uopce nije bilo, pocele su ovaj tjedan...

Mi dobijemo fotokopirani plan puta od agencije i uplatnicu, o izletu se prica na roditeljskom.
    Nakon izleta dobijemo povratnu informaciju ( bez slika ) ako je netko radio gluposti.
    Na roditeljskom ili informacijama, ovisno o tezini preksaja.

Na ovim prvim informacijama sam sa uciteljicom pricala 20 minuta. I ostalih 3 troje roditelja prije mene. Ostala je dulje od predvidenog. Cini se da joj je stvarno stalo da upozna dobro svako dijete.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sto se tice informacija. nase su prvi put bile nakon dva tjedna. isto sam pricala sa njom nekih 15-tak minuta. inace imamo informacije svaki tjedan i ne treba se najavljivati. kad su popodne ona ceka u razredu, a kad su ujutro (dok oni imaju engleski) ona ceka u knjiznici, pa tko dodje, dodje.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

*meri* sto se odugovlacenja zadace tice ...mislim da je u nekoj razumnoj mjeri to potpuno normalna i ocekivana stvar u pocetku kod vecine djece. Prihvacanje novih obaveza je takoder proces, pa " natjeravanje " da to prihvate je dio ucenja.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A jos meni... danas cokoladni croissant za dorucak, puding za ručak, sutra shake od cokolacde za uzinu, pa cajni kolutici, cao cao, kompot...
    Bolje da joj voce saljem, ima ukupno na meniju dvije vocke cijeli tjedan (kompot i vocni jogurt ne brojim).
    Ne znam, ne vidim smisao u još slatkog. A opet, i socijalizacija je bitni element, čak i bitniji od slatkiša (bar meni).
    Mislim da ćemo se dogovoriti oko jednog dana za slatkiše, a ostale voće. Torba joj ima valjda 15kg, knjige, igračke, časopisi, sličice, sad još voće i slatkiši - srećom da je na kotačiće.

Smajlića nisam vidjela niti jednog jedinog, samo kvačica ili crveno označeno gdje treba ispraviti.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 26.10.2015. at 12:49

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    A jos meni... danas cokoladni croissant za dorucak, puding za ručak, sutra shake od cokolacde za uzinu, pa cajni kolutici, cao cao, kompot...
    Bolje da joj voce saljem, ima ukupno na meniju dvije vocke cijeli tjedan (kompot i vocni jogurt ne brojim).
    Ne znam, ne vidim smisao u još slatkog. A opet, i socijalizacija je bitni element, čak i bitniji od slatkiša (bar meni).
    Mislim da ćemo se dogovoriti oko jednog dana za slatkiše, a ostale voće. Torba joj ima valjda 15kg, knjige, igračke, časopisi, sličice, sad još voće i slatkiši - srećom da je na kotačiće.

Smajlića nisam vidjela niti jednog jedinog, samo kvačica ili crveno označeno gdje treba ispraviti.
    Da, slatkiši.... u nižim razredima dosta klinaca je nosilo slatkiše, samo moj E. je nosio voće ili Amaltheine klipiće+humus. Naravno, klipiće baš ne svakodnevno nego za prigode tipa dani kruha, božićni domjenak, dan škole i slično. Ali osam godina, he he he... Btw. voće je uvijek dijelio s prijateljima, a najbolji prijatelj je alergičar, pa su nekako od malena bili navikli na zdravu hranu. Srećom. Aliiiii nisam ga uspjela sačuvati, sad kad je osmaš, voli si za svoj gušt ponijeti soft cookie ili čokoladicu. Do ove godine to nije radio, ne znam kaj mu je došlo, valjda mu treba veća količina, a obrok u školi je isti.

* * *
    Poanta priče - samo daj djetetu da ponese nešto što ti smatraš zdravim, možda postavi novi standard.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 26.10.2015. at 13:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •