-
Boravak uopce nije opcija. Nema potrebe za njime, oa nezelim obrazovanje svoje kceri prepusiti sustavu u potpunosti. Nek me se krivo ne shvati- mi imamo opciju da smo doma sa njom pa napraosto nevidim potrebu i svrhu boravka. Drugacije bi bilo da radimo i da nemamo druge solucije.
Nama nisu problem zadace, ona ih samostalno i bez problema radi.Svaki dan pnovimo ono sto su u skoli radili. Ubacimo vjezbe iz matematike i hrvatskog .
Nemogu reci da vidim problem, osim eventualno rukopisa koji je dosta neuredan.
Nekakav kratki spoj nastaje u školi. Mozda joj je jednostavno previse svega?
Mislim da sam vec pisala tu: nakon manje od dva mjeseca nastave mi je uciteljica na informacijama rekla da ona lose cita!?!? Tada nisu ni pola slova naucili a ona lose cita?!? Citala je po mojim standardima sasvim solidno, u slogovima ( pjevajuci, kako nas je savjetovala uciteljica da citaju). Sada cita odlicno. Matematika joj ide odlicno. Muce ju diktati, iako nisam jos dokucila u cemu je konkretan oroblem, jer doma kad vjezbamo, sve rjesi, u nekom normalnom brzom roku. Mozda su ti diktati iz matematike jos brzi na nastavi?
Nemam pojma. Otvorena sam za suradnju sa uciteljicom. Ali nemam pojma kako da to izvedem. Nezelim biti roditelj koji za lose ocjene krivi ucitelja. Negdje je ocito problem koji ja nevidim.
Idem na informacije redovno. Primjenjujem savjete koje tamo dobijem. Napredak nevidim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma