Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, koliko sam ja shvatila neminovno bi trebalo doci i do manjeg unosa kalorija.
    Npr meni dorucak ima min 500 kalorija.
    Pa ako ga preskocim i dalje jedem kao da se nista nije dogodilo trebalo bi u konačnici biti tih 500 manje.
    Tako sam ja to shvatila
    To i ja mislim. Ne samo na dorucku. Moglo bi pozitivno utjecati i na razinu inzulina u ostatku dana ( nakon posta) , pa smanjiti osjecaj gladi.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    To i ja mislim. Ne samo na dorucku. Moglo bi pozitivno utjecati i na razinu inzulina u ostatku dana ( nakon posta) , pa smanjiti osjecaj gladi.
    kod mene se smanjila glad, bila sam gladna prva tri, četiri dana, sad više nisam (jučer sam bila budna do 1, uopće nisam bila gladna, zadnji obrok sam pojela u 17:30)

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    X
    ima nešto i u zdravijim navikama i preskaknju grickalica kasnije navečer, pa čak i jabuke...
    a kalorije, jučer doručak oko 11 326 kcal, ručak oko 16 kcal 400 i jedno 300 kcal za večeru. Bilo je tu još nešto i badema i sramotno grickanje glazure. Ukupo cca 1400 kcal a ja sita.
    BTW dobila lidlovu vagu za rođendan, ali tek sutra stiže.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •