Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam se cure samo osvrnula na nečiji post gore koji spominje i dalje isti unos od 2.000 kcal i (ne)očekivano mršavljenje.

Meni nije jasno jel' vi tako planirate do daljnjega ili samo određeno razdoblje?

N.grace odlično za bicikl,ajd na prijavke naše. I btw nije loša ideja tko može ići na posao i s posla.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    N.grace odlično za bicikl,ajd na prijavke naše. I btw nije loša ideja tko može ići na posao i s posla.
    ma joj, da mi je bar posao malo bliže, išla bih samo biciklom, ali mi je predaleko (15 km u jednom smjeru, previše, ne mogu tamo banuti raščupana i znojna )
    nadam se da ću nastaviti s dužim stazama (onda ću na prijavak), baš mi je bilo dobro... a inače gotovo uvijek idem biciklom u dućan i na plac

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije jasno jel' vi tako planirate do daljnjega ili samo određeno razdoblje?
    Ja nisam baš previše planirala unaprijed, a pogotovo nisam mislila da ću toliko dugo izdržati - 9 mjeseci.
    Sad je stvar u tome da to više nije izdržavanje već je prešlo uz stil života.
    Meni je zapravo trebao način kako ću svjesno jesti - imati zasebne obroke a ne jedan produžen kroz cijeli dan ,
    biti svjesna šećera koje utrpam u sebe i ne razmišljajući o njima,
    a posebno biti svjesna da da je prekasno večera oko 10 navečer, iako je zadnji obrok bio oko 5.

Iako sam redovito vježbala svih ovih godina svog života, ipak sam uz koliko-toliko pažljivo jedenje svako malo morala na dijetu - jer bi se opet većina vratila.

Ovo mi je za sada odličan način! Ipak u 8 sati ne uspijem pojesti ono što sam uspijevala u 12-16 sati, a jednostavno mi je jer nemam nekih želja za hranom (osim pivom povremeno )

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

da dodam - sasvim sam sigurna da postoje ljudi za koje IF nije i koji doista padaju u nesvijest ako ne jedu 3 sata
    ali dopustite da i ovi kojima IF odgovara postoje

kad smo već kod toga, postoje i ljudi koji mokre kose hodaju i ljeti i zimi i ne dožive parezu lica - jednostavno jer su navikli na to
    Posljednje uređivanje od betty blue : 26.02.2019. at 10:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •