Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mitovski, to je ipak samo jedan ČSR test u nižim razredima osnovne škole

Velika je mogućnost da je isprintan s interneta, i da ga učitelji uopće nisu pročitali

Nadam se da se Državna matura ipak priprema s više pažnje.

(glede pjesmice s. mihalića, da mene netko pita po čemu je lijeva ruka različita od desne, ja bih odgovorila da je nespretna, a ne maštovita, što doduše nije bilo među ponuđenim odgovorima)

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    mitovski, to je ipak samo jedan ČSR test u nižim razredima osnovne škole

Velika je mogućnost da je isprintan s interneta, i da ga učitelji uopće nisu pročitali

Nadam se da se Državna matura ipak priprema s više pažnje.

(glede pjesmice s. mihalića, da mene netko pita po čemu je lijeva ruka različita od desne, ja bih odgovorila da je nespretna, a ne maštovita, što doduše nije bilo među ponuđenim odgovorima)
    Je, s obzirom da drugo novije iskustvo sa školom nemam pišem o ovom što imam. Sve to ih priprema za maturu jednog dana. Htjela sam samo reći da ako zanemarimo ovu forumsku djecu koja očito i briljiraju i žele i vole učiti, treba vidjeti zašto je toliko loših rezultata. Nije moguće da su sve to samo glupa i lijena djeca i da je do toga.
    Meni je žalosno da J. nakon što smo gledali Aladdina kaže da bar ima lampu, prva želja bi joj bila da nikada više ne mora u školu. Ok, dio je do toga kakva je ona a bome veliki je dio do sustava i njene učiteljice.
    Inače je sad u ljetnom kampu Waldorfske škole i kuka da želi tamo u školu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku

I ja isto ali srećom među ponuđenim odgovorima nije bilo dvojbi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •