Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4012

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    A6
    Postovi
    6,641

    Početno

    Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Pržite li uvijek i pod obvezno zapršku za grah ili češće samo pomiješate u čaši brašno s vodom? Koristite li češće gustin ili brašno?
    ne radim zaprsku i ne koristim ni brasno ni gustin. ako mi je rijetko, zgnjecim malo graha da zgusne.

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

  2. #2
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,763

    Početno

    Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ne radim zaprsku i ne koristim ni brasno ni gustin. ako mi je rijetko, zgnjecim malo graha da zgusne.

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk
    ja radim zapršku samo za bešamel
    u variva obično stavljam krumpir da se dobro raskuha i on onda zgusne, ali da, i sam grah može zgusnut

  3. #3
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    badgerella.com
    Postovi
    10,890

    Početno

    Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ne radim zaprsku i ne koristim ni brasno ni gustin. ako mi je rijetko, zgnjecim malo graha da zgusne.

    Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk
    Ja zgnjecim mozda jedan mali krumpir, manji od mandarine (koji se kuha u tom), a ako je grah is konzerve, onda stavim mrvu one tekucine u kojoj grah pliva. Krumpir stavim i u mahune ili kelj (s tim da sam kelj kakav znam iz HR nasla ovdje samo dva-tri puta). Ponekad stavim tapiocu u neka jela.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •