-
Pročitala sam Žena, djevojka, drugo od Bernardine Evaristo - sve preporuke. Roman se tako glatko čita, iako su stvari koje upisuje uglavnom teške. Nevjerojatan, lagani, razgovorni stil, odlična karakterizacija likova, brojni su, iz moje perspektive, off-grid, ali iz britanske moderne možda i nisu.
Poslušala sam Becoming od Michelle Obama, knjiga je tečna i meni zanimljiva za taj slušni format. Sad slušam Life on Our Planet od D. Attenborougha i stvarno je šokantno, tj. šokantno je kako svi biramo bit slijepi na to - jedan podatak je da je kad se on rodio postotak divljine na planetu bio mislim 66%, 2020. 35%, skoro sam se rasplakala na taj podatak, pa onda da mi i životinje koje uzgajamo činimo 95% sisavaca na planeti, ma grozota. Ako zginem od korone, tješit ću se da je to za greater good :/. Knjiga stvarno otvara oči. Format audio knjiga mi postaje ozbiljan trošak, a ful sam se navukla, svaki dosadan kućni posao - izvadi mašinu, stavi mašinu, meti, sjeckaj, miješaj, vozi u prvoj drugoj od točke a do točke b, vježbaj itd., je sad uz audio knjige, to su 2 tjedno, morat ću nekako smanjit jer mi je to sad najskuplja aktivnost, a tako mi je lijepo s tim.
Posljednje uređivanje od ina33 : 11.03.2021. at 09:20
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma