sorry nemam trenutno vremena obaveze zovu..djete

...neznam što se pisali u posljednjih posal sata...ja sam samo htjela reć neznam hoćeš li me razumjet ako zbog 20% onih koji ne žele ići vjeronaku on se ukine na uštrub ovih 80% koji žele, po meni je to diskriminacija manjine nad većinom...
ne vidim zašto je bitnije ovih 20% od ovih 80% kad se radi u odlučivanju (naravno da je svako djete bitno)....znači bitnije su ptrebe tih 20% i njihovi osjećaji nego ovih 80% ili...???? nije li to malo i sebično
ja bi rado da se u školu uvede i vjeronauk i etika, i puno predmeta o toleranciji, koji šire mir i pozitivno a ne da se takvi predmeti još ukidaju...
uzmimo da 80% učenika želi ići na izborni engleski(bez obzira što ga može ići van škole) a 20% ne želi...i šta sad tih 80% ne smije ić zbog ovih 20%....
i opet želim naglasit da problem nije u vjeronauku i ovih 20% nego što škole ne nude alternativu...zašto je tvoje dijete bitnije od mog ili obrnuto?
a o kršenju ustava...pa onda je ukidanje vjeronauka, kršenje vjerskih prava i sloboda, vjerske većine koja ga želi u školi!
Mislim ako na diskriminaciju gledamo tako da uvijek netko dobiva a netko gubi onda je onaj koji gubi uvijek onaj koji je diskriminiran, onda ovaj razgovor nema smisla.......onda je sama demokracija diskriminacija
Čujemo se ljudi......