Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure, fakat pretjerujete, i otužne ste. Mali je jadan baćen na cestu, popišan i posran, a moje č i ć ću svim srcem radom prenjet na njega, da bude neznalica poput mame, jel to OK?
    Vi fakat ne znate normalno pričati o stvarima, samo mi je žao što se uvijek dam uvući u mrežu besmislenih rasprava u nadi da će iz nje izaći nešto normalno - what a fool!

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, fakat pretjerujete, i otužne ste. Mali je jadan baćen na cestu, popišan i posran, a moje č i ć ću svim srcem radom prenjet na njega, da bude neznalica poput mame, jel to OK?
    Vi fakat ne znate normalno pričati o stvarima, samo mi je žao što se uvijek dam uvući u mrežu besmislenih rasprava u nadi da će iz nje izaći nešto normalno - what a fool!
    Mislim da si ti ta koja pretjeruješ - ovo što pišeš nitko nije rekao. Što znači "normalno pričati o stvarima"? Složiti se s tobom da je HS blagoslov i jedini pravi izbor za roditelja koji želi najbolje za svoje dijete? Ako ja osobno sumnjam u HS zato jer se ne smatram sposobnom pružiti višeslojno obrazovanje svom djetetu, to me čini lošijom osobom od one koja misli da je to u stanju?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ja osobno sumnjam u HS zato jer se ne smatram sposobnom pružiti višeslojno obrazovanje svom djetetu, to me čini lošijom osobom od one koja misli da je to u stanju?
    Al bi bilo isto tako pošteno priznati da te nijedan argument neće ni uvjeriti u dobrobit OKK,
    ali to te neće spriječiti da postavljaš pitanja i očekuješ odgovore..na koje onda odmahuješ glavom..već
    viđeno.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Al bi bilo isto tako pošteno priznati da te nijedan argument neće ni uvjeriti u dobrobit OKK,
    ali to te neće spriječiti da postavljaš pitanja i očekuješ odgovore..na koje onda odmahuješ glavom..već
    viđeno.
    Zašto misliš da je tako?

Ne mogu govoriti u ime n.grace, no velik dio ljudi na ovom topicu je napisao da nije načelno protiv opcije HS-a, no da za HS treba stvoriti uvjete kakvih trenutno u Hr nema.
    Posljednje uređivanje od Sanja : 09.12.2010. at 14:49

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

viđeno.
    Dijana, lijepo te molim da ne prognoziraš moje reakcije, pitanja i odgovore. Pogotovo kad je "već viđeno".
    Hvala.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

viđeno.
    To je problem svake rasprave tu, javljaju se uvijek isti koji uvijek imaju nešto pametno za reći. Ako vas HS ne zanima i ne podupirete ga u nikojem smislu i već ste prije početka rasprave prekrižili mogučnost da otvorite um prema toj mogučnosti, onda nema smisla trošit vrijeme na temi koju će te svojim sudjelovanjem samo sabotirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •