Svimbalo prvotno napisa
Marta, mislila sam na ove komponente škole koje npr. spominje Margot. Kako bi roditelj ili netko treći (kako si spominjala, teta iz susjedstva) mogao djetetu nadoknaditi iskustva druženja s vršnjacima, širinu koju pružaju različiti profesori itd?
Već je netko spomenuo da se (i po mom mišljenju) ti previše fokusiraš na moguće negativnosti boravka u kolektivu.
Misliš li da su prednosti HE veće od tih mana? Okej, očito to misliš, ali bih voljela znati točno zašto. Jer si više puta naglasila da bi to bila bolja opcija baš za tebe i tvoju djecu.
Za mene i moje dijete, kakvo je ono sada s 3 godine (sladjo, ti uopće nemoj čitati moj post) nikako ne bi bila opcija. Za mene zato jer se ne smatram kompetentnom prenijeti mu znanja koja bi dobio od za to školovanih ljudi (gdje prvenstveno naglašavam METODIKU, ja možda super znam engleski, ali sumnjam da bih znala objasniti pravila slaganja vremena ili direct/indirect speech, jer se nisam za to školovala), zato jer se ne bih htjela, jednostavnim rječnikom, gurati tamo gdje mi nije mjesto i zato što mu ne bih htjela uskratiti gore navedena iskustva. A sudeći po tome kakav je on, to bi doista bilo uskraćivanje.