Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ljiljana, ponekad imam osjećaj da ne živimo u istom vremenu i prostoru.

i stavovi ifi i pikule, pa čak i ovi rozini su mi dosta strani, ali tvoj mi je nerazumljiv, možda zbog načina na koji pričaš, pustih citata koje upotrebljavaš. možda da se ponekad izraziš jezikom nas smrtnika, možda bi i razumjela o čemu pričaš. ako u poanti ove tvoje priče gore stoji ravnopravnost muža i žene onda pričaš o istoj stvari o kojoj i veći dio nas priča. ja poantu nisam baš uspjela razumjeti pa te molim da je još jednom razjasniš, ako može "običnim" jezikom, jer me jako zanima tvoj odgovor. dakle - trebaju li muž i žena biti ravnopravni ili žena treba biti poslušna a muž glavni?

p.s. možda ova trudnoća stvarno strašno zatupljuje, primjećujem da ništa ne kužim u zadnje vrijeme

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    trebaju li muž i žena biti ravnopravni ili žena treba biti poslušna a muž glavni?
    Meni jedno ne isključuje drugo. Poslušnost onome koji te ljubi (i Bogu i mužu) nije potlačenost.

A smijem li te pitati - zašto ti je toliko važno mene shvatiti? Pa uvijek će biti ljudi s kojima se nećeš naći???
    Posljednje uređivanje od ljiljan@ : 09.02.2011. at 20:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •