I ja sam trudna, bolesna i ne kontam najbolje u zadnje vrijeme
Ako sam dobro shvatila Ifi, treba se maknuti da muž može biti glavni.
E, sad, kod nas je život posložen malo specifično. Puno dijece u malo vremena, teren, velike promjene u životu itd. Ni on ni ja si ne možemo priuštiti ne donošenje teških odluka.
Nas drži vjera da Bog zna šta radi jer meni trenutačno nema logike u mnogo toga. Pa guramo i dobro nam je.
Na našim prostorima je tradicija odgajati dečka da bude glava kuće. Samo što većina njih niti ne kuži di kuća jest, a kamo li još kako se vodi. Pa se to svede na to da on može bančiti dokad god hoće dok zakonita doma odgaja i kuha.
Imam dva sina (drugog još nismo upoznali

) i jako mi je bitno da odgajam samostalne i odgovorne ljude koji će dana-sutra znati preuzeti vodstvo kad bude potrebno, a također, znati prepustiti ženi donošenje odluka kada će to trebati.
Nadam se da im žene neće morati micanjem s puta napuhivati ego jer bi mi to značilo da sam totalno "fulala profesiju".
Na zaručničkom tečaju jedna psihologinja nas je dobro nasmijala anegdotom sa svojim sinom.
Kaže oženio se, otišao živjeti sa ženom, a onda se posvađao oko neke gluposti i došao njoj zvoniti da prespava. Ova ga je potjerala doma ženi i rekla mu da joj se ispriča u njeno ime jer je negdje očito gadno fulala u odgoju