Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    beti ti je jako lijepo napisala da netko tko bi znao čitati taj dio teksta onako kako doista piše , ne bi nikada došao do zaključka poput tvojega:

ali vidim, tebi ni njeno pojašnjenje nije pomoglo.

Izgleda da je ipak potrebna određena razina IQ-a da se stvari čitaju onako kako pišu.
    Mujice, nemoj... Nemoj me vrijeđati da sam neinteligentan izjavljujući da "antibakterijska svojstva" ne znače to što znače. Mislim, mogu ja Mensi ići dokazivati da je srebro i antiviralno ali tebi... Ti bi trebao biti pametniji od toga, bar, ali bar kad smo kod bakterija. Valjda si toliko pametan?!?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Mujice, nemoj... Nemoj me vrijeđati da sam neinteligentan izjavljujući da "antibakterijska svojstva" ne znače to što znače.
    OK. Pregrubo sam se izrazio. Potaknut tvojim ruganjem tome što se beti pohvalila mensom.

Onda se ispravljam. Nisi neinteligentan, nego si disleksičan. Jer "antibakterijska svojstva" pročitaš kao "ubijanje bakterija i virusa".

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    OK. Pregrubo sam se izrazio. Potaknut tvojim ruganjem tome što se beti pohvalila mensom.
    A gle, čak i simpatično bi bilo da se hvalila. Ali ne, Mensa je to istaknula kao argument u raspravi: "Gle mene, ja sam ubercolpametna".

Onda se ispravljam. Nisi neinteligentan, nego si disleksičan. Jer "antibakterijska svojstva" pročitaš kao "ubijanje bakterija i virusa".
    U redu pobijedio si: srebro NE ubija bakterije i viruse i svaki dozlaboga banalni test u zdjelici će to opovrgnuti.
    Posljednje uređivanje od sinkezg : 05.10.2011. at 00:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •