Varaš se kad kažeš da se "spuštam na razinu svojih satelita".
Ja sam puno gori od tih koje smatraš satelitima.
Jer nemam strpljenja za besmislice i smatram da oni koji stvarno ništa ne razumiju nemaju jednako pravo glasa kao oni koji donekle znaju o čemu pišu. Zovi to netolerantnošću, nedemokratičnošću, nepristojnošću, kako god. Ali ja ne vidim smisao u raspravljanju s takvim osobama.
I onda kad me upitašpotvrđuješ ono što sam nekoliko puta zaključio i greškom prešao preko toga - spadaš u one s kojima nema smisla raspravljati.Eh, trudila se ne reći "djece". Daklem, djeca su pokusni kunići, zar ne?!?
Mislim, što ti znači "djeca su pokusni kunići, zar ne"?
Na kome i čemu misliš da se treba testirati lijek koji će se upotrebljavati kod djece?
Misliš li da bi u staračkom domu trebalo testirati dječja cjepiva i lijekove za djecu?
Naravno da se svaki lijek i cjepivo koje je namijenjeno djeci, mora prethodno ispitati u kliničkim studijama upravo na djeci.
Ili možda misliš da su cjepiva uvedena u upotrebu bez kliničkih ispitivanja, pa su djeca pokusni kunići sada pri primjeni cjepiva u masovnoj upotrebi? Na takvo totalno dezinformirano mišljenje mogu samo odmahnuti rukom. To može misliti samo netko tko doista ne zna ni osnove o pretkliničkim i kliničkim ispitivanjima prije puštanja lijeka/cjepiva u promet.
Vjeruj, nemam ništa protiv tebe kao osobe. Elokventan si, snalažljiv, siguran sam da si i lijep i šarmantan, ali malo se educiraj o temama o kojima želiš pisati.