Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Varaš se kad kažeš da se "spuštam na razinu svojih satelita".

Ja sam puno gori od tih koje smatraš satelitima.

Jer nemam strpljenja za besmislice i smatram da oni koji stvarno ništa ne razumiju nemaju jednako pravo glasa kao oni koji donekle znaju o čemu pišu. Zovi to netolerantnošću, nedemokratičnošću, nepristojnošću, kako god. Ali ja ne vidim smisao u raspravljanju s takvim osobama.

I onda kad me upitaš
    Eh, trudila se ne reći "djece". Daklem, djeca su pokusni kunići, zar ne?!?
    potvrđuješ ono što sam nekoliko puta zaključio i greškom prešao preko toga - spadaš u one s kojima nema smisla raspravljati.

Mislim, što ti znači "djeca su pokusni kunići, zar ne"?
    Na kome i čemu misliš da se treba testirati lijek koji će se upotrebljavati kod djece?
    Misliš li da bi u staračkom domu trebalo testirati dječja cjepiva i lijekove za djecu?
    Naravno da se svaki lijek i cjepivo koje je namijenjeno djeci, mora prethodno ispitati u kliničkim studijama upravo na djeci.

Ili možda misliš da su cjepiva uvedena u upotrebu bez kliničkih ispitivanja, pa su djeca pokusni kunići sada pri primjeni cjepiva u masovnoj upotrebi? Na takvo totalno dezinformirano mišljenje mogu samo odmahnuti rukom. To može misliti samo netko tko doista ne zna ni osnove o pretkliničkim i kliničkim ispitivanjima prije puštanja lijeka/cjepiva u promet.

Vjeruj, nemam ništa protiv tebe kao osobe. Elokventan si, snalažljiv, siguran sam da si i lijep i šarmantan, ali malo se educiraj o temama o kojima želiš pisati.
    Posljednje uređivanje od mujica : 05.10.2011. at 19:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •