Pokazuje rezultate 1 do 50 od 324

Tema: Traume iz djetinjstva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam se sjetila jedne smješne anegdote vezane uz Barbi i traumu. Ja nisam kao dijete imala Barbi i ne sjećam se da sam čeznula i venula za njom. Jednom u razgovoru mog brata i njegove žene (ne znam kako su došli na tu temu) on je njoj rekao da ja nikad nisam imala Barbi, ona se totalno raznježila na to i misleći kako je to za mene sigurno bila trauma kupila mi jednu Barbicu kad sam ja imala 30 godina.
    A ozbiljno pisati o traumama, nisam sad baš raspoložena za to. Nema ništa dramatično ali našlo bi se materijala za analiziranje.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj darva prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se sjetila jedne smješne anegdote vezane uz Barbi i traumu. Ja nisam kao dijete imala Barbi i ne sjećam se da sam čeznula i venula za njom. Jednom u razgovoru mog brata i njegove žene (ne znam kako su došli na tu temu) on je njoj rekao da ja nikad nisam imala Barbi, ona se totalno raznježila na to i misleći kako je to za mene sigurno bila trauma kupila mi jednu Barbicu kad sam ja imala 30 godina.
    A ozbiljno pisati o traumama, nisam sad baš raspoložena za to. Nema ništa dramatično ali našlo bi se materijala za analiziranje.
    apropos Barbi-ona valjda simbolizira traumu,frustraciju ili čežnju tog doba svima nama
    ja imam jedno super sjećanje na nju-isto sam je duuuugo željela od svoje 7. god., a imala sam jednu lažnjak plastičnu i prilikom jedne šetnje po gradu s mamom zaželjela sam s novčićem na Manduševcu da dobijem PRAVU Barbi, s 9 god. sam završila u bolnici i roditelji su me za utjehu iznenadili i kupili pravu za poklon,eee veselja,ja sam još godinama tupila svima kak se želje na Manduševcu "za pravo ostvaruju" kakav sucker, toliko sam valjda željela vjerovati u to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •