Trina prvotno napisa
Dakle, da i ja nešto napišem. Ne znam što bi navela kao neki poseban događaj, ma i neda mi se sad u tančine i detalje ali onako u globalu, moje djetinjstvo obilježeno je svađama i lošim odnosom mojih roditelja. Moja mater je Kraljica Drame, ona 50% svog života plače. Ona stalno plače, to je nešto prestrašno. Ja nešto emotivnije nisam nikad vidjela. danas mi je to ogroman problem, ja s njom ne mogu o ničemu pričati jer se uvijek rasplače, ma ako je i krivo pogledam ili nedajbože nešto prigovorim. Pa možete zamisliti kako je kad si dijete, mater i otac su u nikakvim odnosima a ona stalno plače. U stanju je od svega napraviti cirkus. tek danas shvaćam da je u nas usadila nekakve teorije koje nisu bile istinite, odnosno ona ih je vidila puuuuuno burnijima nego što su stvarno bile. Odgajani smo u mržnji prema ocu. Čuli smo svaku njihovu svađu i znali smo za svaki njegov krivi potez. Svađali su se konstantno.
S druge strane uopće nismo bili uključeni u njihov život, sve što se dešavalo, dešavalo se iza aztvorenih vrata. U ništa nas se nije uključivalo, nikakve odluke, nikakvo išta, mi smo se smatrali samo djecom kojima nije mjeto blizu odraslih. Sve sam morala naučiti sama-od najbanalnijih stvari do onih malo važnijih.