Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jel si ti to upravo na primjeru spolne orjentacije objasnila djelovanje pojedinih ateista?
    zar nisi rekla da ti to dvoje nije za usporedbu u primjeru podobnosti pojedinih predavaca i obiljezja koja ih definiraju?

ili te uopce ne mogu shvatiti sta si ovim postom htjela reci.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ili te uopce ne mogu shvatiti sta si ovim postom htjela reci.
    meni nije jasno zašto si ti uopće navela svog supruga kao argument, inače i moja sestra kao ateistkinja bi se pretpostavljam složila s njegovim stavom, ali to moj aktivizam (i aktivizam drugih, poput skeptika u pubu) po tom pitanju ne čini manje legitimnim. to što ti, tvoj muž, moja sestra ne razumijete čemu to (kao što ne razumiju i neki homoseksualci čemu pride, pa ih se uvijek izvlači kao argument) ne znači da je taj aktivizam nepotreban i nelegitiman.

po toj logici postoje i majke koje ne vide uopće nikakav razlog za postojanje udruge roda, bolje reći za roditeljski aktivizam. čemu pričati o kršitelju koda? čemu pričati o bolnicama i doktorima?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    meni nije jasno zašto si ti uopće navela svog supruga kao argument, inače i moja sestra kao ateistkinja bi se pretpostavljam složila s njegovim stavom, ali to moj aktivizam (i aktivizam drugih, poput skeptika u pubu) po tom pitanju ne čini manje legitimnim. to što ti, tvoj muž, moja sestra ne razumijete čemu to (kao što ne razumiju i neki homoseksualci čemu pride, pa ih se uvijek izvlači kao argument) ne znači da je taj aktivizam nepotreban i nelegitiman.

po toj logici postoje i majke koje ne vide uopće nikakav razlog za postojanje udruge roda, bolje reći za roditeljski aktivizam. čemu pričati o kršitelju koda? čemu pričati o bolnicama i doktorima?
    kao sto sam vec rekla, ponavljam se, jer je receno kako su ateisti diskriminirani.
    pa sam isla provjeriti zaista jesu li.
    provela vecer u razgovoru i postavljala pitanja koja se postavljaju tu da vidim osjeca li se diskriminirano jer je ateist.
    da je pisalo neki ateisti su diskriminirani ne bi ga pitala. no niej pisalo.
    nitko tebi ne umanjuje potrebu niti omalovazava tvoj aktivizam. niti ga cini nelegitimnim.
    ne znam gdje si to procitala jer nije nigdje takvo nesto pisalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •