Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
Kao prvo, i u prezentaciji Vigilarea kažu da je znanost znanost - crni ili bijeli, svtkto treba jest više žitarica nego mesa, i više voća nego kolača, i tu ja nemam što dodati niti oduzeti programu. No, je li u redu pod utjecajem jointa ući u spolni odnos u srednjoj školi - to jest pitanje svjetonazora, a autorice tog programa lijepo kažu da se to eto nekoj djeci dogodi, i nije to ništa strašno.

Što se sigurnosti tiče - u sebe sam sigurna (donekle, može me sutra udrit Alzheimer, pa da mislim da sam kraljica Elizabeta), ali u dijete - naravno da nisam sigurna u dijete koje se tek oblike i razvija! Ti jesi puna povjerenja u razboritost, mudrost i umjerenost svog malog djeteta, ili djeteta od 15 godina? 12 godina? 17 godina? Hm, ima djece koja su više onako laka za odgoj, nekako u sebi straight, ima djece koja su buntovna, ima djece kojoj u jednoj fazi dojadi biti dobro dijete, i one koji sa 17 godina odluče da se dosta izlazaka i debilane i da će postati doktori znanosti u naredne 4 godine, i to ostvare - sve je to work in progress, i apsolutno želim kontrolirati sadržaje koji imaju potencijal djelovati na moje dijete!

Nije gotovo dok nije gotovo, a ne znaš niti za odraslog čovjeka kako će mu životni put ići, kamoli za teenagera!
kako smo došli do stupanja u spolni odnos pod utjecajem droge kao norme i pointa programa, to ja zbilja ne vidim.
I da, ja sam dovoljno sigurna u svoju djecu da nemam strahove od toga što možda čuje predrasude, drugačije svjetonazore, drugačije stavove, a čuje, i od ljude koje voli, i od onih koji imaju utjecaja.