pa neće vjernice biti dežurne pandurice na ovom topicu i govoriti što je dozvoljeno ili ne. dozvoljena je kritika, ali ne i sprdnja. ma nemoj, po čemu sprdnja nije dozvoljena? po tome što može zasmetati sugovornika... koliko vidim nikog od mojih sugovornica nije zasmetala. za forum ipak vrijede druga pravila nego za nekakav kućni bonton. nitko nikome ovdje ništa ne nameće, na kraju krajeva nitko ne mora čitati ovaj topic.
sprdamo se, jer u ovo tjeskobno vrijeme to je jedino što nam je ostalo. sprdnja je ventil za frustraciju. i ne vidim ništa loše u sprdnji, niti ta sprdnja na ovom topicu, konkretno moja (da ne uvlačim sve cure), neće srušiti svijet, ali ono s čime se sprdam - upravo danas nagriza moj domovinu.
znam da se ne radi o seksualnoj ljubavi prema isusu, ali radi se o jednoj vrsti ljubavi o kojoj bi se itekako moglo govoriti, sprdati i u najmanju ruku nabiti na nos - i to (a tako sam i ja to spomenula) u diskursu kad ti isti koji se hvale da vole isusa druge ljubavi dovode u pitanje. po čemu je ta ljubav svetija od ljubavi među dvije odrasle osobe?
i što da sad mislim o toj tvojoj izjavi da se rispekt treba davati osobi do nas? u zemlji u kojoj se sakupilo 710'000 potpisa (nebitno sad kako) protiv gay osoba ti nas nekolicinu ovdje na ovom pišljivom topicu prozivaš da trebamo imati respekta prema bliskoj osobi?!?
smijem li reći da si uvrijedila moj zdrav razum?![]()