nisam sigurna da sam dobro razumijela; kad odgovaram leonisi, uzimam u obzir ono što je napisala. mogu se usuglasiti s njenim mišljenjem, ali i ne moram. kao što ona ima pravo napisati što misli (i to nikad nisam dovodila u pitanje), imam i ja. ona se može usuglasiti s mojim mišljenjem i ne mora. može mi odgovoriti. mene njeni odgovori ne vrijeđaju, samo često nisam suglasna s njima (mada ih često i ne razumijem). njenu individualnost uzimam u obzir što znam da što god da kaže ne kaže zlonamjerno, pa mi nije problem raspravljati s njom i u trenucima kad su nam mišljenja potpuno oprečna. ti razgovori svakako pomažu da shvatim neka tuđa razmišljanja (pa i promjenim neka moja razmišljanja tj. uzmem u obzir neke nove momente), kao što nadam se da i moji postovi nju navedu na razmišljanje (sjetimo se samo početka ovog topica i ne razumijevanja čemu uopće postojanje ovakvog topica).
i po meni je to sve legitimno.
mene sad stvarno zanima što je leonisa mislila pod ovim:
"govorim o ismijavanju i sprdanju koje apsolutno ne moze pridonjeti nicemu osim stvoriti jos veci jaz koji je i onako prevelik."
na kakav jaz je mislila? i što bi TI odgovorila?